ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΗ Apple συνδυάζει τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών Apple Arcade με...

Η Apple συνδυάζει τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών Apple Arcade με αγορές νέων συσκευών

Όποιος αγοράσει ένα νέο iPhone, iPad, Mac, iPod touch ή Apple TV μετά τις 22 Οκτωβρίου 2020 αποκτά αμέσως δωρεάν τριμηνιαία δοκιμή στο Apple Arcade, σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple. Η συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών του Arcade κοστίζει 4,99 δολάρια το μήνα και σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 100 βιντεοπαιχνίδια με δυνατότητα λήψης χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός παιχνιδιού.

Η Apple χρησιμοποιεί εδώ και πολύ καιρό την μεθοδολογία της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου για να διαφημίσει τις συνδρομητικές υπηρεσίες της. Όταν ξεκίνησε το Apple TV Plus πέρυσι, έδωσε στους πελάτες της, δωρεάν πρόσβαση για ένα ολόκληρο έτος σε όσους αγόρασαν μία συμβατή συσκευή που καθιστά δυνατή την παρακολούθηση των προγραμμάτων της, ενώ πρόσφατα επέκτεινε αυτή την προσφορά για επιπλέον τρεις μήνες. Επίσης τρεις μήνες είναι και η τυπική δοκιμαστική περίοδος για το Apple Music. Μέχρι τώρα, ωστόσο, η Apple προσέφερε δωρεάν δοκιμή ενός μήνα για το Apple Arcade με κάθε νέα εγγραφή σε αυτή την πλατφόρμα.

Επιπρόσθετα, μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, η Apple θα ξεκινήσει να προσφέρει ένα νέο πακέτο υπηρεσιών που θα παρέχεται μέσω συνδρομής, το οποίο φέρει την ονομασία Apple One. Αυτό θα περιλαμβάνει συνδρομές σε Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus και iCloud storage σε πακέτα που κυμαίνονται από 14,95 έως 29,95 δολάρια το μήνα.

Τώρα όσον αφορά το Apple Arcade, αν και εκ πρώτης όψεως τα 100 παιχνίδια φαντάζουν ένα σχετικά μεγάλο νούμερο για τον εκάστοτε παίκτη που θέλει να απολαύσει το gaming σε τούτη την πλατφόρμα, εν τούτοις από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι η πλειονότητα αυτών των βιντεοπαιχνιδιών δεν θεωρούνται ποιοτικά, σε σχέση με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών. Ωστόσο αυτά τα παιχνίδια μπορείς να τα παίζεις στο iPhone ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει όπως μέσα σε ένα λεωφορείο που δεν έχεις τι να κάνεις και θέλεις να ασχοληθείς με κάτι και να περάσει η ώρα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166