Η Apple θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 27 Μαρτίου με επίκεντρο την εκπαίδευση

Η Apple θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 27 Μαρτίου με επίκεντρο την εκπαίδευση

Η Apple θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 27 Μαρτίου με επίκεντρο την εκπαίδευση.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι θα διοργανώσει μία ιδιαίτερη εκδήλωση στις 27 Μαρτίου, η οποία θα επικεντρωθεί σε νέες δημιουργικές ιδέες τόσο για τους εκπαιδευτικούς, όσο και για τους φοιτητές. Η εκδήλωση είναι πιθανό να περιλαμβάνει το ντεμπούτο ενός ενημερωμένου iPad, καθώς και νέες πρωτοβουλίες σχετικά με τα λογισμικά που δημιουργεί η εταιρεία.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Let’s take a field trip.» Σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα γεγονότα που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς η Apple , τα οποία πραγματοποιούνται κατά κόρον στην Καλιφόρνια, αυτό θα διεξαχθεί στο Σικάγο του Ιλινόις – και εκτιμάται πως θα είναι παρόμοιο με εκείνο του 2012 στο Μουσείο Guggenheim της Νέας Υόρκης, όπου είχαν παρουσιαστεί οι συσκευές iBooks 2, iBooks Author και iTunes U, και ήταν το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο iPad, και θα προορίζεται ειδικά για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Αυτό το μοντέλο αναμένεται να αντικαταστήσει το τρέχον iPad 9,7 ιντσών. Η καινούργια συσκευή θα διαθέτει ταχύτερο εσωτερικό επεξεργαστή, το A10 και φημολογείται ότι είναι λιγότερο δαπανηρό οικονομικά από ό, τι στην περσινή έκδοση. Ένα φθηνότερο iPad που θα διατίθεται στα σχολεία θα μπορούσε να αυξήσει δραματικά τις πωλήσεις tablet της Apple, οι οποίες τα τελευταία χρόνια ήταν στατικές χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Επίσης έχει αναφερθεί ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο entry-level laptop MacBook 13 ιντσών , το οποίο και αυτό πιθανολογείται ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στην επερχόμενη εκδήλωση του Σικάγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας