Η Atari ξαναρχίζει εκστρατεία στο Indiegogo για την κονσόλα Atari VCS

Η Atari ξαναρχίζει εκστρατεία στο Indiegogo για την κονσόλα Atari VCS

Η Atari ξαναρχίζει εκστρατεία στο Indiegogo για την κονσόλα Atari VCS.

Η Atari ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε νέα εκστρατεία εύρεσης κεφαλαίων στο Indiegogo για την κονσόλα παιχνιδιών Atari VCS, η οποία θα έχει τη δυνατότητα να παίζει τόσο κλασικά, όσο και σύγχρονα παιχνίδια.

Η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο σχετικά με το VCS, το οποίο δείχνει πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά σχέδια, ούτως ώστε να καλύψει στο έπακρο τις προτιμήσεις των καταναλωτών, το πρώτο θα έχει την κλασική μορφή (ρετρό μηχάνημα με πραγματικό ξύλινο κάλυμμα) και η μοντέρνα εκδοχή θα αποτελείται από γυαλιστερό μαύρο κάλυμμα και κόκκινο φωτισμό.

Το Atari VCS θα κοστίζει 300 δολάρια για την έκδοση Atari VCS Day One Collector’s Edition, η οποία θα προσφέρεται αποκλειστικά στο Indiegogo για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εν τω μεταξύ, το Atari VCS Onyx θα κοστίσει 200 δολάρια, επίσης για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το επανασχεδιασμένο κλασικό Joystick του Atari και το ολοκαίνουργιο σύγχρονο Controller διατίθενται για αγορά σε επιλεγμένα πακέτα ή ως ξεχωριστή αγορά. Η αρχική διαθεσιμότητα του Atari VCS στο εμπόριο σχεδιάζεται να ξεκινήσει κάπου στα μέσα του 2019, χωρίς να υπάρχει κάποια ακριβής ημερομηνία.

Το Atari VCS είναι μια μοντέρνα συσκευή που προσφέρει μια προσαρμοσμένη εμπειρία ψυχαγωγίας για το σπίτι. Ως φόρο τιμής στο παρελθόν, κάθε Atari VCS θα συνοδεύεται με τη συλλογή Atari Vault με περισσότερα από 100 κλασικά παιχνίδια της παλιάς εποχής.

Το Atari VCS θα είναι ουσιαστικά μία ανοιχτή πλατφόρμα, όπου οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα “sandbox” για να προσθέσουν το δικό τους λογισμικό και να προσαρμόσουν το σύστημά ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, το Atari VCS θα έχει δυναμική συνδεσιμότητα για να λειτουργεί αρμονικά με τις εισόδους του PC, όπως bluetooth και USB, ποντίκι, πληκτρολόγιο, web κάμερες, μικρόφωνο, εξωτερικά ηχεία και ακουστικά.

Η Atari έχει συνεργαστεί με κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες για να βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του Atari VCS, συμπεριλαμβανομένων της AMD (Advanced Micro Devices).

Η πλατφόρμα Atari VCS θα υποστηρίξει ανάλυση 4K, HDR και 60FPS, συνοδευόμενο από επεκτάσιμες επιλογές αποθήκευσης στο cloud, υποστήριξη διπλής ζώνης WiFi, Bluetooth 5.0 και USB 3.0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας