Η Brigitte από το Overwatch θα μπει στη δράση στις 20 Μαρτίου

Η Brigitte από το Overwatch θα μπει στη δράση στις 20 Μαρτίου

Η Brigitte από το Overwatch θα μπει στη δράση στις 20 Μαρτίου.

Ο νέος χαρακτήρας που δημιούργησε η Blizzard Entertainment για το Overwatch θα γίνει πλήρες μέλος του βιντεοπαιχνιδιού στις 20 Μαρτίου.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την πλήρη ένταξη της Brigitte στο Overwatch για την προαναφερόμενη ημερομηνία μέσα από τα social media, αφού προέβη σε εξαντλητικό έλεγχο και δοκιμές του καινούργιου χαρακτήρα για πολλές εβδομάδες στους διακομιστές beta, έως ότου να πειστεί ότι είναι έτοιμη για να συμμετάσχει στην φαντασμαγορική πανδαισία αυτού του υπέροχου κόσμου που ονομάζεται Overwatch.

Αυτός είναι ο 27ος ήρωας που θα συμμετάσχει στον κατάλογο χαρακτήρων του Overwatch. Επίσης η Brigitte θα λειτουργεί ως πιθανή εναλλακτική λύση για τις ομάδες που δεν θέλουν να επιλέξουν το Lucio ή την Zenyatta.

Η Blizzard Entertainment διατηρεί στα ύψη το ενδιαφέρον των παικτών στο Overwatch μέσω ενημερώσεων καινούργιου περιεχομένου, όπως νέους χαρακτήρες. Αυτό βοήθησε το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι να αναπτυχθεί περαιτέρω σαν οντότητα, και αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται ως ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια στο Twitch.

Το Overwatch είχε συνολικά 35 εκατομμύρια εγγεγραμμένους παίκτες σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας που δημοσίευσε τον Οκτώβριο, κάτι που σημαίνει πως με το ρυθμό που προχωράει θα συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους παίκτες.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η εταιρεία θα εισάγει καινούργιους χαρακτήρες κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον στο παιχνίδι, απλά δεν αναφέρονται συγκεκριμένες ημερομηνίες για το παρόν εγχείρημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας