ΑρχικήΥπολογιστέςΗ Dell έχει λανσάρει τρία νέα συστήματα υπολογιστών HPC υψηλής απόδοσης

Η Dell έχει λανσάρει τρία νέα συστήματα υπολογιστών HPC υψηλής απόδοσης

Η Dell Technologies μόλις επέκτεινε την προσφορά υπολογιστών υψηλής απόδοσης τύπου HPC (high-performance computing) με τρία νέα συστήματα σχεδιασμένα για διάφορους απαιτητικούς κλάδους που χρειάζονται μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης, της κατασκευαστικού κλάδου, και γενικότερα πολλούς τομείς στην τεχνολογία.

Σύμφωνα με το ZDNet, αυτά τα μηχανήματα αποτελούν μέρος της οικογένειας Dell EMC Ready Solutions και περιλαμβάνουν το Ready Solution for HPC Genomics, το Ready Solution for Digital Manufacturing και το HPC & AI-as-a-service.

Ο στόχος του πρώτου προϊόντος είναι να επιταχύνει τη γονιδιωματική ανάλυση, διατηρώντας παράλληλα το κόστος των αναλύσεων σε χαμηλά επίπεδα. O James Lowey, CIO στο The Translational Genomics Research Institute, ανέφερε: «Θέλουμε τα κλινικά αποτελέσματα να πραγματοποιούνται όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έτσι ώστε οι γιατροί να μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις πιο γρήγορα. Είναι απογοητευτικό να περιμένει κάποιος ασθενής δύο ή τρεις εβδομάδες για να πάρει στα χέρια του μία τέτοια σημαντική ανάλυση που σχετίζεται με την υγεία του».

Το δεύτερο, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Altair Hyperworks Unlimited, και έχει δημιουργηθεί για προσομοιώσεις και σχεδιασμό προϊόντων. Είναι διαθέσιμο τόσο στο cloud, όσο και ως λογισμικό που μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή. Το Digital Manufacturing παρέχεται και ως διαχειριζόμενη υπηρεσία, βοηθώντας τους πελάτες να μειώσουν την επιβάρυνση του HPC (high-performance computing) που έχουν στην κατοχή τους.

Η Dell είπε ότι το θέμα ήταν να παρέχει γρήγορη, απλή πρόσβαση σε συστάδες HPC , βελτιώνοντας την ταχύτητα της διαδικασίας σχεδιασμού.

Η τρίτη προσφορά έχει σχεδιαστεί για διαχειριζόμενες υπηρεσίες, φιλοξενία, συν-τοποθεσία και κατ’ απαίτηση υπηρεσίες. Μεταξύ των συνεργατών είναι οι εταιρείες DXC Technology, R Systems και Verne Global.

Σύμφωνα με τον Thierry Pellegrino, ο οποίος κατέχει τη θέση VP στο τμήμα υποδομών για διακομιστές της Dell, μας εξηγεί ότι η εταιρεία του προσπαθεί να προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει σε υπολογιστή για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των επιχειρήσεων που θα τα χρησιμοποιήσουν, διότι, μόνο έτσι θα μπορούν να καταστούν ανταγωνιστικοί στην αδυσώπητη αγορά που δεν σηκώνει κωλυσιεργίες στα επιχειρηματικά δρώμενα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166