Η Deputy συγκέντρωσε 81 εκατ. δολ. για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειρίζονται την ωριαία αμοιβή των εργαζομένων

Η Deputy συγκέντρωσε 81 εκατ. δολ. για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειρίζονται την ωριαία αμοιβή των εργαζομένων

Η πλατφόρμα διαχείρισης υπαλλήλων από την Αυστραλία, Deputy, έχει συγκεντρώσει 81 εκατομμύρια δολάρια σε ένα γύρο χρηματοδότησης σειράς Β με επικεφαλής την IVP, με τη συμμετοχή των εταιρειών OpenView, Square Peg Capital και EVP.

Η Deputy ιδρύθηκε το 2008 και εδρεύει σε ένα προάστιο του Σίδνεϊ, και στην πραγματικότητα είναι μια πλατφόρμα all-in-one που καλύπτει σχεδόν όλες τις βάσεις στη σφαίρα διαχείρισης του εργατικού δυναμικού, από τη ρύθμιση χρονοδιαγραμμάτων αναφορικά με την εργασία, τη διαχείριση των επιδόσεων των υπαλλήλων, την ανάθεση καθηκόντων και την ενημέρωση των εργαζομένων.

Η εταιρεία στην παρούσα φάση έχει περισσότερους από 1 εκατομμύριο χρήστες σε 90.000 επιχειρήσεις – συμπεριλαμβανομένων μεγάλων ονομάτων, όπως οι Amazon, η Uber, η Hubspot και τα McDonald’s – οι οποίοι χρησιμοποιούν τα εργαλεία του Deputy για να τους βοηθήσει στη διαχείριση της ωριαία αμοιβής των εργαζομένων.

Σε μια τάση που ξεκίνησε πριν από δεκαετίες, οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον τη συνήθεια να κινούνται προς μια ευέλικτη, και ωριαία εργασία. Αν και αυτή η ιδιομορφία προσφέρει μεγαλύτερη ελευθερία, τόσο στους εργοδότες, όσο και στους υπαλλήλους, ο συντονισμός των βαρδιών και των ωραρίων παρουσιάζει μια όλο και πιο περίπλοκη πρόκληση για τους  εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις.

Οι υπάρχουσες λύσεις είναι απαρχαιωμένες. Προφανώς γιατί ακόμη υπάρχουν άτομα που σημειώνουν το ωράριο τους στο χάρτη, σε πίνακες στην αίθουσα του διαλείμματος και άλλους παρόμοιους απαρχαιωμένους τρόπους που είναι δυστυχώς ανεπαρκείς για ένα αυξανόμενα εργατικό δυναμικό που επιθυμεί την ευέλικτη εργασία.

Το Deputy φέρνει μια απίστευτα απλή και αποτελεσματική τεχνολογική λύση για να διευκολύνει την εργασία τόσο των εργαζομένων όσο και των εργοδοτών τους.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Deputy, ο Ashik Ahmed δήλωσε: «Υπάρχουν σήμερα 2,3 δισεκατομμύρια εργαζόμενοι σε όλο τον κόσμο που πληρώνονται με ωριαία αμοιβή, αλλά πάρα πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να διαχειρίζονται την εργασία τους με πρωτόγονους τρόπους, Η ευκαιρία εδώ είναι τεράστια: Οραματιζόμαστε μια μέρα όπου κάθε εργαζόμενος θα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της εταιρείας μας – και αυτή η χρηματοδότηση μας επιτρέπει να οικοδομήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα μας, ούτως ώστε να φτάσουμε ταχύτερα σε αυτόν τον επιθυμητό στόχο».

Η Deputy είχε συγκεντρώσει 25 εκατομμύρια δολάρια μέσω μιας σειράς γύρων χρηματοδότησης κατά την περσινή χρονιά και με άλλα 81 εκατομμύρια δολάρια στην παρούσα χρονική στιγμή, επίσης ανέφερε ότι σκοπεύει να διπλασιάσει την ανάπτυξη των υπηρεσιών της και την παγκόσμια επέκταση της σε άλλες χώρες.

Να επισημάνουμε βέβαια από τη μεριά μας πως ο συγκεκριμένος τομέας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και κορεσμένος από διάφορες μικρές και μεγάλες εταιρείες που παρέχουν ίδιες ή παρόμοιες υπηρεσίες, και προφανώς υπάρχουν τεράστια ονόματα σε αυτό τον κλάδο που κάνουν σοβαρή δουλειά και με αξιόλογα αποτελέσματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας