Η Epic Games παρουσίασε την Siren, ένα καταπληκτικό ψηφιακό άνθρωπο

Η Epic Games παρουσίασε την Siren, ένα καταπληκτικό ψηφιακό άνθρωπο

Η Epic Games παρουσίασε την Siren, ένα καταπληκτικό ψηφιακό άνθρωπο.

Η Epic Games και οι συνεργάτες της, η CubicMotion, η 3Lateral, η Tencent και η Vicon έκαναν σήμερα ένα μεγάλο βήμα προς τη δημιουργία πιστών ψηφιακών ανθρώπων, παρουσιάζοντας μας την της Siren, ένα demo μιας γυναίκας που λειτουργεί και αλληλεπιδρά σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Epic Unreal Engine 4.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι ένα βήμα προς τη ολική μετατροπή των συμβατικών ταινιών και των παιχνιδιών, χρησιμοποιώντας ψηφιακούς ανθρώπους που φαίνονται και ενεργούν σαν να είναι αληθινοί. Η τεχνολογία, η οποία παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της Epic στο συνέδριο του Game Developers Conference στο Σαν Φρανσίσκο, είναι διαθέσιμη προς τους κατασκευαστές παιχνιδιών και των κινηματογραφικών ταινιών για να τη χρησιμοποιήσουν στα μελλοντικά τους έργα.

Η τεχνολογία ηλεκτρονικής όρασης (computer vision) της Cubic Motion δίνει πολύτιμα εργαλεία στους παραγωγούς να δημιουργήσουν εύκολα και με ακρίβεια ένα ψηφιακό κινούμενο άτομο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και κόστος, αφού η συμβατική μέθοδος απαιτεί πολλούς πόρους και αρκετή δουλειά.

Η επικεφαλής της τεχνολογίας στην Epic Games, η Kim Libreri, δήλωσε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης Τύπου την Τετάρτη στο GDC: Η δημιουργία αξιόπιστων ψηφιακών χαρακτήρων, με τους οποίους μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να κατευθύνετε σε πραγματικό χρόνο, είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχουν συμβεί στη βιομηχανία των γραφικών τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας