Η Epic Games ρίχνει 100 εκατ. δολ στο Fortnite για την προώθηση του στα esports

Η Epic Games ρίχνει 100 εκατ. δολ στο Fortnite για την προώθηση του στα esports

Η Epic Games ρίχνει 100 εκατ. δολ στο Fortnite για την προώθηση του στα esports.

Η Epic Games προέβη σε ένα τολμηρό βήμα για τα δεδομένα του τομέα, ρίχνοντας το αστρονομικό οικονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων δολαρίων στο Fortnite, το βιντεοπαιχνίδι που μάγεψε εκατομμύρια παίκτες ανά την υφήλιο, και μάλιστα η εταιρεία αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτά τα μετρητά για να ξεκινήσει μία άνευ προηγουμένου οικοδόμηση των esports που θα φέρει τα πάνω κάτω σε αυτή την αγορά.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια αστρονομική επένδυση σε ένα παιχνίδι που πολύ – αγαπήθηκε από τον κόσμο, αφού η εταιρεία πιστεύει ακράδαντα στο μέλλον του Fortnite, και αποτελεί ξεκάθαρο σημάδι πως η Epic Games σχεδιάζει να εφαρμόσει μια μακροπρόθεσμη υποστήριξη και στρατηγική πάνω σε αυτό.

Το Fortnite είναι ένα από τα λαοφιλέστερα βιντεοπαιχνίδια στον κόσμο και ένα φαινόμενο που πραγματικά προκαλεί τεράστια εντύπωση, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο.

Χωρίς αμφιβολία, αυτή η σπουδαία αναγνωρισιμότητα που κέρδισε το Fortnite οφείλεται στην τεράστια εκστρατεία μάρκετινγκ που έχει εφαρμόσει η Epic Games, όπως στο Twitch όπου είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην πλατφόρμα. Όμως, η Epic θα μπορούσε να αυξήσει ακόμη περισσότερο αυτή την προβολή , ρίχνοντας σημαντικά οικονομικά ποσά στον χώρο των esports, παράλληλα με τις διασκεδαστικές ταινίες μικρού μήκους που σχετίζονται με το αντικείμενο.

Από την πλευρά της, η Epic προέρχεται από μια επιτυχημένη έναρξη του περιεχομένου Season Four που τελικά της βγήκε σε καλό, αφού αποδεικνύεται έμπρακτα πως η κάθε της μελλοντική κίνηση περικλείεται από προσεκτικά βήματα.

Το στούντιο επιβεβαίωσε ότι αυτή η εισροή μετρητών, σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε μερικά μεγάλα prize pools για τα γεγονότα Fortnite esports κατά τους επόμενους 12 μήνες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας