Η Google ανακοίνωσε την ενημέρωση του Kubernetes Engine 1.10 με νέες λειτουργίες

Η Google ανακοίνωσε την ενημέρωση του Kubernetes Engine 1.10 με νέες λειτουργίες
Στη φωτογραφία βλέπετε το Kubernetes Engine

Η Google ανακοίνωσε την ενημέρωση του Kubernetes Engine 1.10 με νέες λειτουργίες για τις επιχειρήσεις.

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου Kubernetes Engine, η Google ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της έκδοσης 1.10, η οποία περιλαμβάνει νέες λειτουργίες ασφάλειας για χρήστες που θα το χρησιμοποιήσουν για επαγγελματικές χρήσεις.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η νέα έκδοση θα ασχοληθεί με ζητήματα όπως η ασφάλεια, η καταγραφή και η παρακολούθηση εφαρμογών στο διαδίκτυο. Η έκδοση του Kubernetes Engine θα περιλαμβάνει ένα μεταγλωττισμένο κοινόχρηστο εικονικό ιδιωτικό σύννεφο (VPC) και θα προσφέρει επίσης αυξημένο έλεγχο του δικτύου, ταχύτερη διεργασία και πρόσθετη ασφάλεια.

Το Kubernetes Engine κυκλοφόρησε αρχικά το 2015 ως μέρος των προσπαθειών της Google να προσφέρει μαθήματα ανάπτυξης εφαρμογών στο διαδίκτυο μέσα από τα δικά της βιώματα και τεχνογνωσία και να τα θέσει στη διάθεση του ευρύ κοινού.

Η εταιρεία ανέπτυξε το Kubernetes, ως μια πλατφόρμα για την δημιουργία και διαχείριση εφαρμογών ιστού για να καλύψει αυτό το κενό που υπήρχε στην αγορά, αφού προφανώς η Google γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι ακριβώς ζητά κάθε προγραμματιστής.

Η Google δήλωσε πως ο μέσος όρος χρήσης των χρηστών στο Kubernetes Engine αυξήθηκε κατά 9 φορές σε ετήσια βάση από το 2017, καθώς περισσότεροι προγραμματιστές αγκαλιάζουν έναν τρόπο γραφής εφαρμογών που τους βοηθάει να κινούνται με ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση ήταν κάτι που το περίμενε αρκετό κόσμος που ασχολείται με το αντικείμενο, αφού προφανώς τα πράγματα εξελίσσονται και οι καταστάσεις απαιτούν περαιτέρω δυνατότητες Για τους προγραμματιστές που θέλουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτό τον αδίστακτο ανταγωνισμό που υπάρχει έξω στην αγορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας