ΑρχικήΔιαδίκτυοΗ Google αναβάθμισε το Gmail ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Η Google αναβάθμισε το Gmail ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Η Google αναβάθμισε το Gmail ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

Η Google μόλις ανακοίνωσε μια σημαντική ενημέρωση του Gmail , φέρνοντας νέες λειτουργίες στην αγαπημένη υπηρεσία, καθώς και μερικά λειτουργικά στοιχεία που τροφοδοτούνται με τεχνητή νοημοσύνη AI.

Σε μια δημοσίευση στο blog της εταιρείας που ανήγγειλε την είδηση, ο υπεύθυνος προϊόντων της Google για το Gmail, ο Matthew Izatt λέει ότι μπορείτε τώρα να κάνετε κλικ σε συνημμένα χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε στο κάτω μέρος του μηνύματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο μπορεί μερικές φορές να είναι μία κουραστική διαδικασία, ειδικά όταν ο χρήστης έχει μεγάλο φόρτο εργασίας και πρέπει να διενεργήσει γρήγορα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν πλέον να παραμείνουν μη αναγνωσμένα (αδιάβαστα) χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα για το χρήστη με το ενδεχόμενο να τα ξεχάσει, και όλα αυτά μέσω ενός χαρακτηριστικού που φέρει την ονομασία “nudge”, το οποίο θα σας υπενθυμίσει να παρακολουθήσετε ή να απαντήσετε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν παραμείνει αδρανή στα εισερχόμενά σας για κάποιο χρονικό διάστημα.

Η επιλογή Mobile έχει επίσης μερικά κομψά νέα χαρακτηριστικά, όπως ειδοποιήσεις υψηλής προτεραιότητας ή προτάσεις για το πότε πρέπει να καταργήσετε την εγγραφή σας σε ορισμένα ενημερωτικά δελτία.

Υπάρχει επίσης ένα σπουδαίο χαρακτηριστικό που ενισχύει την εμπιστευτικότητα, το οποίο σας επιτρέπει να απαγορεύετε την προώθηση, αντιγραφή ή εκτύπωση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάτι που είναι χρήσιμο εάν στέλνετε ευαίσθητες πληροφορίες.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ούτως ώστε να αυτοκαταστρέφονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Η Google λέει ότι μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το νέο Gmail από τώρα, παρόλο που κάποιες λειτουργίες δεν θα είναι διαθέσιμες σε όλους από την αρχή, και μάλλον θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή αργότερα στο κοντινό μέλλον.

Όσοι ενδιαφέρεστε να το δοκιμάσετε την τη στιγμή, τότε πρέπει απλά να ανοίξετε το Gmail, πατήστε Ρυθμίσεις (πάνω δεξιά γωνία) και επιλέξτε “Δοκιμάστε το νέο Gmail”.

Μην ανησυχείτε, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η νέα μορφή του Gmail – αφού μπορείτε να επαναφέρετε τις αλλαγές στην παλιά έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166