Η IBM εγκαινίασε την πλατφόρμα Cloud Private for Data για νέες επιχειρήσεις

Η IBM εγκαινίασε την πλατφόρμα Cloud Private for Data για νέες επιχειρήσεις

Η IBM εγκαινίασε την πλατφόρμα Cloud Private for Data για νέες επιχειρήσεις.

Η IBM ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία για να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την τεχνητή νοημοσύνη AI, δημιουργώντας μιας υπερ-έξυπνη νέα πλατφόρμας μηχανικής μάθησης που κατά τα λεγόμενα της εταιρείας θεωρείται πρωτοποριακή.

Πριν από την εκδήλωση IBM THINK την επόμενη εβδομάδα, η εταιρεία αποκάλυψε την έναρξη της νέας πλατφόρμας Cloud Private for Data, η οποία ελπίζει ότι μπορεί να ενθαρρύνει πολλές επιχειρήσεις να ενσωματώσουν τις λύσεις AI στο δυναμικό τους και να αποκτήσουν πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους.

Η νέα πλατφόρμα τροφοδοτείται από μια εξαιρετικά γρήγορη βάση δεδομένων, την οποία η IBM λέει ότι μπορεί να αναλύσει ένα εκατομμύριο συμβάντα ανά δευτερόλεπτο, δίνοντας στις επιχειρήσεις μια βαθύτερη εικόνα των δεδομένων τους από ποτέ.

Για παράδειγμα, η υπηρεσία Cloud Private for Data θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση δεδομένων που δημιουργήθηκαν από εφαρμογές IoT μεγάλης κλίμακας ή κινητών συσκευών ή για την παροχή πληροφοριών από τεράστιους αριθμούς πελατών ηλεκτρονικού εμπορίου για έναν διαδικτυακό λιανοπωλητή.

Η νέα προσφορά είναι διαθέσιμη τώρα στην πλατφόρμα IBM Cloud Private, αλλά θα είναι διαθέσιμη σύντομα και σε άλλα σύννεφα της εταιρείας στο μέλλον. Η IBM δήλωσε ότι τα έργα πάνω σε αυτό το σύστημα μπορούν να αναπτυχθούν μέσα σε λίγα λεπτά, λόγω του ότι το λογισμικό ανοιχτού κώδικα Kubernetes, επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώσουν ένα πραγματικά ολοκληρωμένο περιβάλλον για την επιστήμη των δεδομένων και την ανάπτυξη εφαρμογών.

Ο Rob Thomas, γενικός διευθυντής της IBM Analytics δήλωσε: «Είτε το γνωρίζουν είτε όχι, σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις κατευθύνονται προς την τεχνητή νοημοσύνη, ως τον απόλυτο οδηγό του ψηφιακού μετασχηματισμού που το καταστούν αναγκαίο οι νέες τεχνολογίες του σήμερα» .

Επίσης ο Rob Thomas πρόσθεσε: «Αλλά για να φτάσουν εκεί οι επιχειρήσεις, πρέπει να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική αρχιτεκτονική για τη συλλογή, τη διαχείριση και την ανάλυση των δεδομένων τους. Με τις σημερινές ανακοινώσεις, είμαστε πεπεισμένοι πώς ανοίγουμε ένα νέο δρόμο που θα είναι ο φωτεινός προορισμός για όσους θελήσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την τεχνητή νοημοσύνη, παρέχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε ισχυρές τεχνολογίες μηχανικής μάθησης και τεχνολογίες δεδομένων που μετατρέπουν τα δεδομένα σε ένα ισχυρό εργαλείο που αλλάζει το παιχνίδι».

Η IBM δημιούργησε επίσης μια ειδική ομάδα υποστήριξης που ελπίζει ότι θα ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν τις νέες τεχνολογίες. Η ομάδα Data Science Elite θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες που χρησιμοποιούν τη νέα πλατφόρμα και περιλαμβάνει επιστήμονες δεδομένων και ειδικευμένους προγραμματιστές πάνω στη μηχανική μάθηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας