Η InnoGames ενσωματώνει τα MAC Cosmetics σε χαρακτήρες του παιχνιδιού Elvenar

Η InnoGames ενσωματώνει τα MAC Cosmetics σε χαρακτήρες του παιχνιδιού Elvenar

Η InnoGames με έδρα την Γερμανία, ξεκινά πραγματικά μία περίεργη συνεργασία με την MAC Cosmetics για να ενσωματώσει την τέχνη του μακιγιάζ στο διαδικτυακό παιχνίδι φαντασίας Elvenar, που υποτίθεται ότι αναδεικνύει τη διαφορετικότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Οι εταιρείες συνεργάστηκαν για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ποικιλομορφία τόσο στον πραγματικό, όσο και στον εικονικό κόσμο και είναι η πρώτη φορά που η InnoGames ανέλαβε το ρίσκο να βάλει προϊόντα καλλυντικών σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι. Στο παιχνίδι, θα μπορείτε να βάψετε τα πρόσωπα των χαρακτήρων σας με εικονικό μακιγιάζ που μοιάζει με τέχνη, ιδίως τώρα που διανύουμε την περίοδο του Halloween (το αντίστοιχο καρναβάλι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής)

Η συνεργασία θα ξεκινήσει αρχής γενομένης από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι οπαδοί του Elvenar και της MAC μπορούν να καλλωπίσουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα με διάφορες εμπνεύσεις από τον πραγματικό κόσμο, επίσης θα υπάρχουν συμβουλές για το πως να αναδημιουργήσουν τη δική τους εμφάνιση στο σπίτι, θα προσφέρονται δώρα στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων των εταιρειών και μια εκδήλωση αποκριών εντός του παιχνιδιού.

Οι εταιρείες δήλωσαν ότι η συνεργασία φαινόταν φυσική επειδή μοιράζονται τις ίδιες αξίες γύρω από την ποικιλομορφία, την ένταξη και τη δημιουργικότητα όλων των καταπιεσμένων ανθρώπων που τυγχάνει να είναι διαφορετικές προσωπικότητες. Ο επικεφαλής του τμήματος προϊόντων στην InnoGames, ο Christian Reshöft ανέφερε ότι «δεχόμαστε τους παίκτες έτσι όπως είναι στην καθημερινότητά τους και θέλουμε να εκφραστούν το ίδιο και στον εικονικό κόσμο του Elvenar. Η ενσωμάτωση της μάρκας MAC Cosmetics ταιριάζει απόλυτα στον φανταστικό κόσμο του παιχνιδιού μας, καθώς οι παίκτες θα μπορούν να διακοσμήσουν τους χαρακτήρες τους όπως θέλουν».

Το Elvenar, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2015, είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που διατίθεται σε προγράμματα περιήγησης και κινητές συσκευές μέσω iOS και Android. Η InnoGames με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας έχει 400 υπαλλήλους και ανέφερε πέρυσι ότι είχε κερδίσει έσοδα ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Βέβαια αρκετοί χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, ανέφεραν πως όλος αυτός ο συρφετός δημιουργήθηκε αποκλειστικά με επίκεντρο το κέρδος, αφού προφανώς η προγραμματίστρια εταιρεία που διαχειρίζεται το βιντεοπαιχνίδι δεν το πράττει ανιδιοτελώς, διότι ομολογουμένως πρόκειται για διαφήμιση, άσχετα τι ισχυρίζονται τα εμπλεκόμενα μέρη, πιστεύοντας πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Έτσι για να ξεχωρίζουμε τα σώβρακα από τις γραβάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας