Η OnePlus ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει τηλέφωνο 5G το 2019, μπορεί να είναι το OnePlus 7

Η OnePlus ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει τηλέφωνο 5G το 2019, μπορεί να είναι το OnePlus 7

Η OnePlus ανέφερε ότι θα κυκλοφορήσει τηλέφωνο 5G το 2019, μπορεί να είναι το OnePlus 7.

Η OnePlus μάλλον θα είναι ένας από τους πρώτους κατασκευαστές smartphone που θα κυκλοφορήσει κινητό τηλέφωνο με δυνατότητα 5G, δήλωσε ο CEO και συνιδρυτής της εταιρείας, ο Pete Lau σε συνέντευξη στο Mobile World Congress Shanghai την Πέμπτη.

Ο Lau επιβεβαίωσε ότι η OnePlus εργάζεται επί του παρόντος σε κάποιο τηλέφωνο που θα συνοδεύεται με υποστήριξη 5G και πως θα διατεθεί στο εμπόριο το 2019. Ωστόσο, ο Lau δεν αποκάλυψε το όνομα ή τις προδιαγραφές του τηλεφώνου. Οι φήμες, ωστόσο, λένε ότι μπορεί να είναι το OnePlus 7.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία κυκλοφόρησε πρόσφατα το OnePlus 6, οπότε λογικά είναι πολύ νωρίς για το διάδοχο του. Επίσης δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση από την εταιρεία για το πότε θα παρουσιάσει την έκδοση ‘T’ του τηλεφώνου, όπως το OnePlus 6T αργότερα αυτό το έτος.

Λίγο μετά την έναρξη κυκλοφορίας του OnePlus 6, η OnePlus είχε επιβεβαιώσει ότι η εταιρεία θα ξεκινήσει το OnePlus 6T μόνο αν υπάρχουν νέες τεχνολογίες που θα προσφέρουν αξία στους καταναλωτές. Ο έτερος συνιδρυτής της OnePlus, ο Carl Pei είπε ότι η εταιρεία, προς το παρόν, δεν σχεδιάζει να ξεκινήσει το OnePlus 6T. Έτσι, είναι ακόμα αμφίβολη η κυκλοφορία του OnePlus 6T, τουλάχιστον επί του παρόντος.

Αρκετές φήμες λένε ότι ότι το επερχόμενη συσκευή OnePlus, που ίσως να πρόκειται για το OnePlus 7, μπορεί και όχι, θα δανειστεί πολλά χαρακτηριστικά από το πρόσφατο smartphone Oppo Find X, επίσης και από το Vivo NEX. Επιπλέον φημολογείται ότι θα φέρει οθόνη full-screen.

Bέβαια από την άλλη πλευρά πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός πως η συγκεκριμένη συσκευή ότι ίσως θα πωλείται σε ακριβή τιμή λόγω των πλούσιων και εξεζητημένων χαρακτηριστικών, αλλά σίγουρα θα είναι φθηνότερο από τα πρωτοκλασάτα μοντέλα των ανταγωνιστών της, όπως το iPhone και το Samsung Galaxy. Δεν μένει παρά να περιμένουμε την έλευση αυτού του πολυσυζητημένου smartphone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας