Η PayPal αγόρασε την εταιρεία Jetlore

Η PayPal αγόρασε την εταιρεία Jetlore

Η PayPal αγόρασε την εταιρεία Jetlore.

Το ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών PayPal ανακοίνωσε σήμερα πως απέκτησε την Jetlore, μία νεοσύστατη εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Ματέο της Καλιφόρνιας και ειδικεύεται στα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης που σχετίζονται με την λιανική πώληση, χωρίς όμως να υπάρχουν λεπτομέρειες για το κόστος της εξαγοράς.

Η Jetlore, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011 από φοιτητές από το πρόγραμμα πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, αξιοποιεί τη μηχανική μάθηση για να προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες σε αρκετέες αλυσίδες λιανικής πώλησης, όπως η Uniqlo και η Nordstrom Rack.

Η τεχνολογία πρόβλεψης βασισμένη στην τεχνητή νοημοσύνη της Jetlore αναλύει “δισεκατομμύρια” δεδομένα πελατών και δεδομένα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών των ενδυμάτων όπως τα μεγέθη, το χρώμα και τις προτιμήσεις στυλ, καθώς και εμπορικά σήματα και προτιμώμενα υλικά κατασκευής, βοηθώντας έτσι τους πελάτες να ενημερωθούν με ακρίβεια για τα προϊόντα που υπάρχουν στο εκάστοτε διαδικτυακό κατάστημα.

Το χαρακτηριστικό Predictive Layouts (Προγνωστικές διατάξεις) του Jetlore, για παράδειγμα, επιτρέπει στις ομάδες μάρκετινγκ να στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες πελατών εντός εφαρμογής, προτείνοντας τους τα κατάλληλα προϊόντα για αυτούς, απλοποιώντας στο μέγιστο τη διαδικασία. Επίσης μαθαίνει τις προτιμήσεις των πελατών από τις αλληλεπιδράσεις τους με την πάροδο του χρόνου και προσαρμόζεται σε αυτές τις συνθήκες με δυναμικό τρόπο, εμφανίζοντας τους περιεχόμενο όπου οι χρήστες είναι πιο πιθανό να προτιμούν.

Η Jetlore ισχυρίζεται ότι το σύστημα “προβλέψεις διάταξης” μπορεί να δημιουργήσει παραπάνω έσοδα και τα διαδικτυακά καταστήματα από 60% έως 70%, κάτι που πραγματικά φαντάζει δελεαστικό για όλες τις επιχειρήσεις.

Το άλλο κορυφαίο προϊόν της Jetlore, που ονομάζεται Predictive Ranking, χρησιμοποιεί έναν πυρήνα μηχανικής μάθησης για ποιοτικότερη ταξινόμηση των προϊόντων και μάλιστα έχει υποβάλει αίτηση για να το κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, Συγκεκριμένα αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να προσαρμόσει τις λίστες προϊόντων και τα αποτελέσματα αναζήτησης σε μεμονωμένους πελάτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας