Η Salesforce θα εξαγοράσει την MuleSoft για 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Salesforce θα εξαγοράσει την MuleSoft για 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Salesforce θα εξαγοράσει την MuleSoft για 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Salesforce ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει υπογράψει συμφωνία για την εξαγορά της MuleSoft, μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που ενσωματώνει διάφορα συστήματα στο υπάρχον λογισμικό των εταιρειών.

Η Salesforce σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία της MuleSoft για να ενεργοποιήσει μία νέα υπηρεσία που φέρει την ονομασία Salesforce Integration Cloud, το οποίο θα βοηθήσει τους πελάτες να συνδέσουν πολλαπλές πηγές δεδομένων , με την προοπτική να απλουστευθεί η διαδικασία που χρειαζόταν μέχρι πρότινος. Το υπάρχον λογισμικό της MuleSoft επιτρέπει στις επιχειρήσεις να μετακινούν τα δεδομένα τους από άλλες υπηρεσίες Cloud.

Η παρούσα εξαγορά θα λύσει ένα από τα βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μεγάλες επιχειρήσεις, αφού τα δεδομένα τους αποθηκεύονται συχνά σε διαφορετικά συστήματα καταγραφής και μπορεί να είναι δύσκολο να τα συγκεντρώσουν σε ένα ενιαίο χώρο για περαιτέρω επεξεργασίας, είτε μέσω της εφαρμογής των συμβατικών αναλύσεων ή των πιο προηγμένων τεχνικών, όπως η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Η ενσωμάτωση των ανόμοιων πηγών δεδομένων είναι μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες της Salesforce, σύμφωνα με δήλωση των στελεχών της εταιρείας σε τηλεδιάσκεψη για την εξαγγελία της συμφωνίας.

Η Salesforce αναμένει ότι η συμφωνία θα κλείσει κατά το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο, το οποίο λήγει στις 31 Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας