Το Nintendo Switch συνεχίζει τις τρελές πωλήσεις, αλλά το PlayStation 4 παρέμεινε στην κορυφή

Το Nintendo Switch συνεχίζει τις τρελές πωλήσεις, αλλά το PlayStation 4 παρέμεινε στην κορυφή

Το Nintendo Switch συνεχίζει τις τρελές πωλήσεις, αλλά το PlayStation 4 παρέμεινε στην κορυφή.

Η πρωτοφανής επιτυχία των πωλήσεων του Nintendo Switch συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του προηγούμενου οικονομικού έτους, αλλά το PlayStation 4 της Sony κατάφερε να κάμψει τον ανταγωνισμό το περασμένο Φεβρουάριο. Η NPD Group εξέδωσε σήμερα τη μηνιαία έκθεσή του για τη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και διαπίστωσε ότι η κονσόλα PlayStation 4 είναι αυτή που ηγείται στην αγορά.

Ο αναλυτής της NPD, ο Mat Piscatella δήλωσε σήμερα: «Το Sony PlayStation 4 ήταν η κονσόλα με τις καλύτερες πωλήσεις τον Φεβρουάριο», αλλά παρέμεινε και στην κορυφή με τις καλύτερες πωλήσεις για το προηγούμενο οικονομικό έτος».

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το Xbox της Microsoft υστερούσε δραματικά από τους υπόλοιπους. Ο Piscatella επισημαίνει ότι οι κονσόλες της Microsoft και της Nintendo μαζί είχαν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς που έφτασε το 55% για το προηγούμενο έτος, και είχαν συνολικά κέρδη της τάξεως των 316 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όμως δεν πρέπει να αγνοούμε το γεγονός, πως το Nintendo Switch μεγεθύνετε διαρκώς αναφορικά με τις πωλήσεις, και πιθανόν με τους ρυθμούς που προχωράει κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να βρεθεί στην πρώτη θέση, και μάλιστα υπάρχει ενδεχόμενο να εδραιωθεί, αφού η κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών το στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας