Η Samsung σταματά προσωρινά την ενημέρωση Android Oreo στο Galaxy S7 και S7 Edge

Η Samsung σταματά προσωρινά την ενημέρωση Android Oreo στο Galaxy S7 και S7 Edge

Η Samsung σταματά προσωρινά την ενημέρωση Android Oreo στο Galaxy S7 και S7 Edge.

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους η Samsung άρχισε να εγκαθιστά μέσω αναβαθμίσεων το λειτουργικό σύστημα Android Oreo στις συσκευές Galaxy S8 και Galaxy S8 +. Από τότε, ο κορεάτικος τεχνολογικός γίγαντας άρχισε να κυκλοφορεί σταδιακά την συγκεκριμένη αναβάθμιση και για τις παλαιότερες συσκευές του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία ξεκίνησε την κυκλοφορία του Oreo update στη παλιά ναυαρχίδα του 2016, το Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge . Ωστόσο, η εταιρεία διέκοψε προσωρινά την παρούσα αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος για αυτές τις συσκευές.

Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρεία προέβη σε διακοπή της ενημέρωσης Oreo επειδή ορισμένες ορισμένες συσκευές αντιμετώπιζαν σοβαρά ζητήματα τυχαίων επανεκκινήσεων, (χωρίς την έγκριση του χρήστη).

Η εταιρεία ανέφερε πως: Μετά από περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων όπου οι συσκευές Galaxy S7 έχουν επανεκκινηθεί απροσδόκητα με το Android 8.0 Oreo, έχουμε σταματήσει προσωρινά την ανάπτυξη της ενημέρωσης. διερευνώντας το ζήτημα εσωτερικά, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο αντίκτυπος στις επηρεαζόμενες συσκευές ελαχιστοποιείται και ότι η ανάπτυξη της ενημερωμένης έκδοσης μπορεί να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό.

Παρεμπιπτόντως για να είμαστε ακριβείς τα λεγόμενά μας, δεν έχουν επηρεαστεί όλα τα τηλέφωνα της συγκεκριμένης σειράς από αυτό το πρόβλημα. Αρκετοί χρήστες που έστειλαν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον CEO της Samsung UK σχετικά με το θέμα, και ανέφεραν ότι ορισμένοι εξ αυτών έλαβαν ένα κουπόνι αξίας £ 50 για το Amazon ως αποζημίωση.

Μετά από τις συνεχιζόμενες καταγγελίες σχετικά με τη συσκευή, η Samsung περιέγραψε μια σειρά από βήματα στο φόρουμ της κοινότητας της εταιρείας, για τους χρήστες σε περίπτωση που αντιμετωπίσουν το ζήτημα της επανεκκίνησης.

Για αρχάριους, η εταιρεία συμβουλεύει όλους τους ενδιαφερόμενους χρήστες να επισκέπτονται τα Κέντρα υποστήριξης της Samsung, ώστε οι τεχνικοί να μπορούν να επαναφέρουν τα τηλέφωνά τους στην αρχική τους κατάσταση. Ωστόσο, εάν οι χρήστες δεν μπορούν να βρουν ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης κοντά στην περιοχή τους, η Samsung τους συμβουλεύει να πραγματοποιήσουν επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων ενεργοποιώντας ταυτόχρονα τη λειτουργία ανάκτησης. Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί εδώ είναι ότι εάν οι χρήστες επαναφέρουν τις συσκευές τους, όλα τα δεδομένα τους θα χαθούν και το τηλέφωνο θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση, οπότε όσοι από σας δεν είσαστε σε θέση να το πράξετε καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στους ειδικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας