Η Samsung συνεργάζεται με την Unity για να τρέχουν καλύτερα τα παιχνίδια στο Galaxy S10

Η Samsung συνεργάζεται με την Unity για να τρέχουν καλύτερα τα παιχνίδια στο Galaxy S10

Η Samsung ανακοίνωσε πως συνεργάζεται με την εταιρεία Unity Technologies για να βοηθήσει τα παιχνίδια να λειτουργούν πιο ομαλά στο νέο smartphone Samsung Galaxy S10

«Το νέο smartphone Samsung Galaxy S10 είναι σαν ένας υπερυπολογιστής τσέπης», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ προϊόντων της Samsung, ο Drew Blackard. Ωστόσο αυτή η διατύπωση είναι λίγο υπερβολική, αλλά η αλήθεια είναι πως θα βοηθήσει στο έπακρο τους παίκτες να απολαύσουν τα παιχνίδια τους.

Τα βιντεοπαιχνίδια για κινητές συσκευές, παρεμπιπτόντως, έχουν καταστεί ως η πιο κερδοφόρα αγορά παιχνιδιών παγκοσμίως, και μάλιστα τα συνολικά έσοδα μόνο για το 2018 έφτασαν τα 63,2 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ερευνήτρια εταιρεία Newzoo.

Η τιμή του Galaxy S10 θα κυμαίνεται από 750 έως 1.000 δολάρια, ανάλογα με τα έξτρα χαρακτηριστικά που θα φέρει, επίσης αξίζει να σημειωθεί πως ουσιαστικά θα είναι κατά πολύ φθηνότερο από τα αντίστοιχα αντίπαλα smartphone της Apple που προφανώς είναι αδικαιολόγητα ακριβότερα. Η συσκευή είναι φιλική προς του gamers, επειδή διαθέτει από 6 έως 12 GB RAM (ανάλογα με το μοντέλο). Επιπλέον έχει 1 terabyte ενσωματωμένη αποθήκευση, και είναι επεκτάσιμη μέχρι 1.5 terabyte μέσω εξωτερικής κάρτας μνήμης.

Ο Drew Blackard δήλωσε ό,τι η Samsung συνεργάζεται στενά με την Unity, μια εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών, όπου με το λογισμικό της έχουν δημιουργηθεί τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια, και μέσα από αυτή τη μεγαλειώδη συνεργασία θα ωφεληθούν στο έπακρο οι παίκτες από την ομαλή και απρόσκοπτη απόδοση των γραφικών στοιχείων στα παιχνίδια που θα παίζουν στις κινητές του συσκευές.

Έτσι για την ιστορία, το Galaxy S10 έχει 29% ταχύτερη κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU) και 37% ταχύτερη μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο Galaxy S9.

Η Samsung παρουσίασε επίσης μια έκδοση 5G του Galaxy S10, με συνδεσιμότητα που υπόσχεται πώς θα παρέχει 20 φορές πολλαπλάσια ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων εν αντιθέσει με το 4G δίκτυο. Θα έχει επίπροσθετα μια δυναμική κάμερα ανίχνευσης βάθους που θα επιτρέπει την καλύτερη εμπειρία στην επαυξημένη πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας