Η SAP θα ξεκινήσει τη δική της πλατφόρμα blockchain

Η SAP θα ξεκινήσει τη δική της πλατφόρμα blockchain

Η SAP θα ξεκινήσει τη δική της πλατφόρμα blockchain.

Η SAP επιδιώκει να ενσωματώσει όλες τις υπηρεσίες της με την τεχνολογία blockchain, ένα πραγματικά σπουδαίο εγχείρημα που έχει επικροτηθεί από αρκετό κόσμο που γνωρίζει το αντικείμενο.

Η εταιρεία ελπίζει ότι η πλατφόρμα SAP Cloud Platform Blockchain, γνωστό και ως η υπηρεσία blockchain-as-a-service, πως θα υποστηρίξει δυναμικά το Hyperledger Fabric, καθώς και το MultiChain. Οι υπάρχοντες πελάτες της θα είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιήσουν το blockchain για την κατασκευή εφαρμογών και δικτύων.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το νέο εγχείρημα θα χρησιμοποιήσει τη σουίτα SAP HANA Data Management Suite και ότι θα κατασκευαστεί μέσα στο SAP HANA. Σύμφωνα με αναρτήσεις που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο της εταιρείας, η SAP συνεργάζεται με περισσότερες από 60 επιχειρήσεις σε διάφορες βιομηχανίες για να δημιουργήσει συστήματα blockchain σε αρκετές βιομηχανίες όπως η μεταποίηση, τα φαρμακευτικά προϊόντα κλπ.

Η SAP δήλωσε επίσης ότι είχε ξεκινήσει μια παγκόσμια κοινοπραξία με επτά ιδρυτικά μέλη, για να επιταχύνει την υιοθέτηση της τεχνολογίας blockchain. Εκτός από τη SAP, τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη είναι η Intel, HPE και A3 από την Airbus SE.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης λένε ότι η χρήση περιπτώσεων του blockchain, όπως τον κατασκευαστικό τομέα και στις δημόσιες μεταφορές δεν είναι «πλήρως έτοιμες» και μάλιστα πολλοί αναλυτές επισημαίνουν το γεγονός πως το blockchain είναι υπερεκτιμημένο. Ωστόσο, η SAP είναι βέβαιη ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να αλλάξει βαθιά τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τις τεχνολογίες στη μετάδοση, επεξεργασία και αποθήκευση πληροφοριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας