ΑρχικήΥπολογιστέςΗ Seagate λανσάρει το SkyHawk AI 18TB για έξυπνη παρακολούθηση βίντεο

Η Seagate λανσάρει το SkyHawk AI 18TB για έξυπνη παρακολούθηση βίντεο

Η Seagate ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου σκληρού δίσκου που φέρει την ονομασία SkyHawk AI 18TB και επί της ουσίας προορίζεται για την παρακολούθηση και επεξεργασία βίντεο υψηλών απαιτήσεων. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μοντέλο χωρητικότητας του κατασκευαστή (μεγέθους 18 Terabyte) για εφαρμογές που απαιτούν επεξεργασία βίντεο μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

Η γκάμα των σκληρών δίσκων Seagate SkyHawk εμπλουτίζεται με αυτή την καταπληκτική μονάδα, αφιερωμένη και σχεδιασμένη για χρήση ταυτόχρονης αναπαραγωγής πολλών βίντεο που ελέγχονται από τεχνητή νοημοσύνη, ο νέος σκληρός δίσκος χρησιμοποιεί τεχνολογία CMR σε συνδυασμό με αυτό που η Seagate αποκαλεί υλικολογισμικό «ImagePerfect»

Η σειρά SkyHawk AI έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με συστήματα παρακολούθησης βίντεο στα οποία πραγματοποιούνται αναλύσεις χρησιμοποιώντας τεχνικές τεχνητής νοημοσύνης σε καταγεγραμμένα βίντεο. Η Seagate είχε προηγουμένως ανακοινώσει μοντέλα στο παρελθόν στη γραμμή SkyHawk AI, αλλά για πρώτη φορά παρέχει μεγάλο μέγεθος αποθήκευσης για αυτές τις απαιτητικές εργασίες.

Με το 18TB Seagate SkyHawk AI μπορείτε να διαχειριστείτε έως και 64 ταυτόχρονες ροές βίντεο τύπου HD, και 32 ροές που αναλύονται με σύστημα τεχνητής νοημοσύνης. Το υλικολογισμικό ImagePerfect επιτρέπει στον δίσκο να γράφει ασταμάτητα, χωρίς να απαιτείται η διακοπή για να λειτουργήσει ομαλά, δίχως να χαθεί ούτε ένα καρέ από το επίμαχο βίντεο που παρακολουθείτε ή επεξεργάζεστε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της εταιρείας.

Ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος διατίθεται την παρούσα χρονική στιγμή στην αμερικανική αγορά στα 510,85 δολάρια που ισοδυναμεί με περίπου 435 ευρώ. Δεν έχουμε ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές για την ελληνική αγορά. Επίσης με την αγορά του θα λάβετε ένα δωρεάν τριετές πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων σε περίπτωση που χάσετε κατά λάθος πολύτιμα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα στο σκληρό δίσκο.

Τώρα όσοι από εσάς θέλετε να το αποκτήσετε και πιστεύετε ό,τι είναι αρκετά ακριβό για τα οικονομικά σας δεδομένα, τότε σας προτείνω να περιμένετε λίγο καιρό γιατί πιθανόν θα γίνουν επιστροφές του προϊόντος από δυσαρεστημένους πελάτες πίσω στα καταστήματα, και κάπως έτσι θα μπορέσετε να το αποκτήσετε αμεταχείριστο, με την μόνη ιδιομορφία ό,τι θα έχει ανοιχτεί το κουτί της συσκευασίας.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166