Η Sony προβαίνει σε ανακατατάξεις στην ηγεσία του PlayStation

Η Sony προβαίνει σε ανακατατάξεις στην ηγεσία του PlayStation
Στη φωτογραφία βλέπετε τον απερχόμενο πρόεδρο του PlayStation Jim Ryan

Η Sony ανακοίνωσε πώς θα προβεί σε ριζικές ανακατατάξεις στην ηγεσία του PlayStation, μια κίνηση που σηματοδοτεί το γεγονός πως έτσι δίνεται μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο PlayStation Network, και έπονται σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Από την 1η Απριλίου, ο Jim Ryan θα γίνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sony Interactive Entertainment, ενώ ο άνθρωπος που κατέχει αυτή τη θέση έως τώρα, ο John Kodera, θα γίνει αναπληρωτής πρόεδρος στο συγκεκριμένο τμήμα της εταιρείας.

Γιατί η Sony κάνει αυτές τις αλλαγές στην ηγεσία του PlayStation;

Η Sony γνωρίζει πολύ καλά πως έρχεται το τέλος του PlayStation 4, μία επιτυχημένη κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών που κατάφερε να φτάσει σε πωλήσεις τα 91,6 εκατομμύρια μονάδες έως τον Ιανουάριο του 2018 και πιθανότατα θα ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια πωλήσεις κάποια στιγμή μέσα στη φετινή χρονιά.

Γιατί λοιπόν η Sony κάνει ετούτη την αλλαγή; Ο διευθύνων σύμβουλος της Sony, ο Kenichiro Yoshida λέει ότι θέλει κάποιο άτομο με εξαιρετικές ικανότητες για να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του PlayStation ως πλατφόρμα.

Ο Kenichiro Yoshida πρόσθεσε: «Πιστεύω ακράδαντα πως μέσω αυτής της νέας δομής, θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στον ακραίο ανταγωνισμό που υπάρχει σε αυτήν την αγορά. Ο Jim Ryan έχει τα εχέγγυα να διαχειριστεί τη γενική οργάνωση του SIE και να επικεντρωθεί στην βασική αποστολή για την περαιτέρω ανάπτυξη του PlayStation Network (PSN) μια εξαιρετικά μεγάλη πλατφόρμα με πάνω από 90 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες σε όλο τον κόσμο».

Ο Yoshida επισήμανε: «Οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητές στο χώρο των βιντεοπαιχνιδιών εξελίσσονται με ραγδαίο ρυθμό, και μάλιστα το PlayStation θεωρείται το πιο κερδοφόρο κομμάτι της εταιρείας για την Sony Group, όσον αφορά τα έσοδα από τις πωλήσεις. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ό,τι η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών τρέχει με ασύλληπτους ρυθμούς, και αντικειμενικά θεωρούμαστε ηγέτης σε αυτήν την αγορά, και δεν σκοπεύουμε να χάσουμε αυτή την πρωτοκαθεδρία για κανένα λόγο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας