Η SoundHound φέρνει την αναγνώριση μουσικής / τραγουδιών στην πλατφόρμα Houndify

Η SoundHound φέρνει την αναγνώριση μουσικής / τραγουδιών στην πλατφόρμα Houndify

Η SoundHound ανακοίνωσε σήμερα ότι το SoundHound Music Recognition – η υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής και τραγουδιών που μοιάζει με το Shazam – είναι τώρα διαθέσιμη στους κατασκευαστές ηλεκτρονικών συσκευών, στα εμπορικά σήματα και όλες τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν αυτήν την δυναμική λύση που θα συνοδεύεται με το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης Houndify AI.

Αρχής γενομένης από αυτήν την εβδομάδα, οι προγραμματιστές που χρησιμοποιούν το Houndify AI μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στην SoundHound Music Recognition. Εάν εγκριθεί η αίτησή τους, θα είναι σε θέση να επιτρέπουν στους χρήστες να προβούν σε αναζήτηση μουσικής για χρήση εντός των εφαρμογών, ακόμε και μέσω φωνητικών εντολών.

Το Houndify του SoundHound, το οποίο ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015, είναι ένας φωνητικός βοηθός παρόμοιος με την Alexa του Amazon, το Siri της Apple και το Google Assistant. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, το Houndify επισκιάστηκε από τους ανταγωνιστές του, επειδή προφανώς δεν έγινε σωστή προώθηση και διαφήμιση για να το μάθει ο κόσμος. Εν τούτοις, σε γενικές γραμμές δεν φαίνεται να υστερεί από τους αντιπάλους του.

Το Houndify χτίστηκε μετά από έρευνα πολλών χρόνων που διεξήγαγε το SoundHound για την ανίχνευση και αναγνώριση τραγουδιών και φαίνεται επί του παρόντος να κάνει καλή δουλειά.

Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι Keyvan Mohajer που ίδρυσε την εταιρεία το 2005 και στην ουσία είναι ο ανάδοχος των παλιών λογισμικών SoundHound και Midomi. Το 2016, η SoundHound ανακοίνωσε ότι έχει πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και σήμερα αυτός αριθμός αυξήθηκε κατά πολύ, αγγίζοντας τους δύο δισεκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας.

Η εφαρμογή SoundHound που διατίθεται στα λειτουργικά συστήματα Android και iOS σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μουσική, να δημιουργήσετε και να προσθέσετε λίστες αναπαραγωγής, να βρείτε πληροφορίες για καλλιτέχνες και πολλά άλλα. Μπορείτε να παίξετε ένα τραγούδι απλά αναφέροντας τον τίτλο του, και μάλιστα μπορεί να συνεργαστεί με άλλες υπηρεσίες streaming, συμπεριλαμβανομένων των Spotify και του Apple Music.

«Η SoundHound βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή για τη δημιουργία τεχνολογιών αναγνώρισης μουσικής, τουλάχιστον για πάνω από μια δεκαετία», δήλωσε ο James Hom, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος των προϊόντων της SoundHound.

Σύμφωνα με την SoundHound, περισσότεροι από 60.000 συνεργάτες της, συμπεριλαμβανομένων των Motorola, Onkyo, Peugeot, Opel, HTC, Core Telecom, Transcorp, Sharp και άλλοι, έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα Houndify για να ενσωματώσουν τον φωνητικό βοηθό σε περισσότερα από 1.000 μοντέλα συσκευών. Η υποκείμενη τεχνολογία εξουσιοδοτεί τις φωνητικές εντολές στα αυτοκίνητα Hyundai, την αυτόνομη οδήγηση στην πλατφόρμα του Nvidia Drive και τις καφετιέρες Bunn.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας