Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο Windows 10 preview με βελτιώσεις SwiftKey, Snip & Sketch και Sticky Notes

Η Microsoft κυκλοφόρησε νέο Windows 10 preview με βελτιώσεις SwiftKey, Snip & Sketch και Sticky Notes

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο preview των Windows 10 με βελτιώσεις στις επιλογές σύνδεσης του χρήστη στο λειτουργικό σύστημα, το SwiftKey, την προσβασιμότητα, το Snip & Sketch και τα Sticky Notes. Αυτή η κατασκευή είναι από το 19H1, το οποίο θα καταστεί διαθέσιμο προς το ευρύ κοινό στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Τα Windows 10 αναπτύσσονται διαρκώς ως υπηρεσία, που σημαίνει ότι λαμβάνει νέα χαρακτηριστικά σε τακτική βάση. Η Microsoft έχει κυκλοφορήσει έξι σημαντικές αναβαθμίσεις μέχρι τώρα, οι οποίες είναι με χρονολογική σειρά: Επικαιροποίηση του Νοεμβρίου, Anniversary Update, Creators Update, Fall Creators Update, Ενημέρωση Απριλίου 2018 και Ενημέρωση Οκτωβρίου 2018.

Οι επιλογές σύνδεσης έχουν απλοποιηθεί αρκετά για να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν την ασφαλέστερη και ταχύτερη δυνατότητα σύνδεσης για τις ανάγκες τους. Η ομάδα των Windows πιστεύει ότι η δυνατότητα κάθε επιλογής σύνδεσης συγκεντρωμένες όλες σε μία λίστα θα εξηγεί τις μεμονωμένες ιδιότητες για στο χρήστη, ούτως ώστε να αισθάνεται σίγουρος για κάθε του Βήμα. Εν τούτοις, η Microsoft ζητά από όλους τους χρήστες των Windows 10 να χρησιμοποιούν το Windows Hello ούτως ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά που συνδέονται να βάζουν τον κωδικό πρόσβασης.

Στην ενημερωμένη έκδοση του Οκτωβρίου του 2018, η Microsoft έφερε στα Windows 10 το καινούργιο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται SwiftKey. Αυτή η κατασκευή επεκτείνει την υποστήριξη σε περισσότερες γλώσσες: Αγγλικά (Καναδά), Αγγλικά (Ινδία), Γαλλικά (Καναδά), Γαλλικά (Βέλγιο), Γαλλικά (Ελβετία) Πορτογαλία), Γερμανικά (Ελβετία) και Ισπανικά (Ηνωμένες Πολιτείες).

Άλλες βελτιώσεις στις παρεμβάσεις περιλαμβάνουν την προσθήκη ενδείξεων φωνητικής πληκτρολόγησης για τις Ινδικές γλώσσες και διαλέκτους, Χίντι, Μπανγκλά, Ταμίλ, Μαράθι, Πουντζάμπι, Γκουτζαράτι, Ονδία, Τελούγκου, Κανάντα και Μαλαγιαλάμ. Καθώς πληκτρολογείτε χρησιμοποιώντας το αγγλικό πληκτρολόγιο QWERTY, τα Windows 10 χρησιμοποιούν μέθοδο πρόβλεψης για να υποδείξουν τις πιθανές φράσεις που θέλει να εισάγει ο χρήστης στο κείμενο.

Όσον αφορά τις βελτιώσεις προσβασιμότητας σε διάφορες λειτουργίες, το σύστημα θα σας ειδοποιήσει κάθε φορά που πληκτρολογείτε τυχαία με ενεργοποιημένο το Caps Lock. Η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να την απενεργοποιήσετε όποτε θελήσετε.

Η Microsoft δημοσίευσε επίσης ενημερώσεις για το Snip & Sketch (έκδοση 10.1809.2964.0) και τα Sticky Notes (έκδοση 3.1.32).

Το Snip & Sketch σας επιτρέπει τώρα να προσθέσετε περίγραμμα στα screenshot σας, σας επιτρέπει να τα εκτυπώνετε απευθείας από την εφαρμογή (συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης σε PDF) και βελτιώνει τις επιλογές αποθήκευσης (επιβεβαίωση για κλείσιμο μη αποθηκευμένου αρχείου για να μην χάνετε το περιεχόμενο, και επεκτάσεις αρχείων που περιλαμβάνουν timestamps, jpg και gif). Το παλιό πρόγραμμα About έχει αντικατασταθεί από μια πλήρη σελίδα ρυθμίσεων όπου θα βρείτε και την παραπάνω επιλογή για να προσθέσετε περίγραμμα, επιλογή για ενημερώσεις που έγιναν στο snip σας για να το αντιγράψετε αυτόματα στο πρόχειρο σας κ.ο.κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας