Η ταινία Minecraft δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 24 Μαΐου 2019

Η ταινία Minecraft δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 24 Μαΐου 2019

Η ταινία Minecraft δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 24 Μαΐου 2019.

Το Minecraft αδιαμφισβήτητα έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο, αφού το συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι κατάφερε να πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 120 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχει γίνει τόσο δημοφιλές που η Warner Bros είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει την ταινία του Minecraft την επόμενη χρονιά.

Ωστόσο, όσοι περιμένουν να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη πολυαναμενόμενη ταινία, μάλλον θα απογοητευτούν μετά τις άσχημες ειδήσεις που κυκλοφόρησαν μόλις σήμερα αναφορικά με αυτό το ζήτημα, αφού ο Rob McElhenney που θα σκηνοθετούσε το έργο απομακρύνθηκε από την θέση του, και πλέον όπως είναι φυσιολογικό αναβάλλεται η ημερομηνία που είχε καθοριστεί για το ντεμπούτο της κινηματογραφικής έκδοσης του Minecraft.

Το TheWrap αναφέρει ότι ο σκηνοθέτης και συγγραφέας της ταινίας Minecraft Rob McElhenney έχει απομακρυνθεί από το έργο, αν και οι λόγοι για αυτήν την κίνηση είναι επί του παρόντος άγνωστοι. Επιπλέον, το σενάριο θα γραφτεί ξανά από την αρχή από τους αδελφούς Nee, με τον Aaron ως συγγραφέα και τον Adam ως διευθυντή της επερχόμενης ταινίας.

Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει πως η ημερομηνία 24 Μαΐου 2019 αναβάλλεται επ αόριστον, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη κάποια άλλη. Προηγούμενες αναφορές έλεγαν ότι η ταινία Minecraft θα ήταν μια ταινία δράσης και όχι μια κινούμενα σχέδια, ενώ ο Steve Carell φημολογείται πώς θα είναι ο πρωταγωνιστής του έργου, δίχως να αναφέρετε ποιοι θα είναι οι συμπρωταγωνιστές του.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση οι πληροφορίες είναι περιορισμένες σχετικά με αυτό το θέμα, όμως το είναι σίγουρο πως η ταινία θα ανασυνταχθεί από την αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας