Η ταξιδιωτική εταιρεία GoEuro συγκέντρωσε 150 εκατ. δολ. από χρηματοδότηση

Η ταξιδιωτική εταιρεία GoEuro συγκέντρωσε 150 εκατ. δολ. από χρηματοδότηση

Η πλατφόρμα κράτησης ταξιδιών GoEuro ανακοίνωσε σήμερα ότι συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια καθώς η εταιρεία συνεχίζει να προωθεί τις υπηρεσίες της και πέρα ​​από την Ευρώπη.

Με έδρα το Βερολίνο, η GoEuro επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κράτηση για ταξίδια σε διάφορους τύπους μεταφορών, όπως αεροπλάνα, τρένα, λεωφορεία και ούτω καθεξής. Η ιδέα της ενοποίησης όλων των τύπων κρατήσεων ταξιδιών σε μια πλατφόρμα ήταν ο κύριος στόχος της εταιρείας, διότι ήθελε να απλουστεύσει παντελώς τη διαδικασία για να διευκολύνει το επιβατικό κοινό.

Ο ο συγκεκριμένος γύρος χρηματοδότησης προήλθε από διάφορα επενδυτικά ταμεία όπως την Kinnevik AB, Σουηδικής προέλευσης, και την Temasek με έδρα τη Σιγκαπούρη. Περιλαμβάνει επίσης κι άλλους επενδυτές όπως η Hillhouse Capital.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα που βοήθησε την GoEuro να μαζέψει τόσα πολλά χρήματα, δεν ήταν η μόνη επενδυτική αναζήτηση κεφαλαίων, αφού είχε διεξαχθεί ακόμα ένας γύρος χρηματοδότησης για εύρεση κεφαλαίων περίπου πριν δύο χρόνια όπου η Γερμανική εταιρεία κατάφερε να συγκεντρώσει κεφάλαια ύψους 70 εκατομμυρίων δολαρίων με κύριο επενδυτή την Kleiner Perkins.

Ο Naren Shaam, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της GoEuro δήλωσε: «Αυτός ο επενδυτικός γύρος χρηματοδότησης τις αποδεικνύει τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας για να οικοδομήσουμε την κορυφαία πλατφόρμα κρατήσεων για την μεταφορά επιβατών σε όλη την Ευρώπη, και κατά συνέπεια θα μας βοηθήσει να αναπτυχθούμε περαιτέρω για να εκπληρώσουμε τους πολυπόθητος στόχους που έχουμε θέσει εδώ και χρόνια.

Ο προαναφερόμενος πρόσθεσε «Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, έχουμε επιδιώξαμε να καταστήσουμε την πλατφόρμα μας ιδιαίτερα λειτουργική, προσφέροντας μια απλή, και συνάμα πλούσια εμπειρία για τους πελάτες μας.

Η GoEuro ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από πέντε χρόνια και τώρα κατάφερε να θεωρείται ένας πολύ σημαντικός παίκτης στη συγκεκριμένη αγορά. Η εταιρεία είχε ήδη επεκταθεί πέρα ​​από την Ευρώπη, προσφέροντας κρατήσεις σε 36 χώρες. Η εταιρεία λέει ότι θα χρησιμοποιήσει την τελευταία χρηματοδότηση για να προσθέσει ακόμη περισσότερες χώρες στη λίστα εξυπηρέτησης της, καθώς, θα προβεί και σε προσλήψεις πεπειραμένων προγραμματιστών, όπως και εξειδικευμένων ατόμων από τον τουριστικό κλάδο για την ανάπτυξη των προϊόντων της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας