Η Ticketmaster δοκιμάζει την αναγνώριση προσώπου σε ζωντανές εκδηλώσεις

Η Ticketmaster δοκιμάζει την αναγνώριση προσώπου σε ζωντανές εκδηλώσεις

Η Ticketmaster δοκιμάζει την αναγνώριση προσώπου σε ζωντανές εκδηλώσεις.

Η Ticketmaster αποκάλυψε τα σχέδια της για την χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου τόσο κατά την είσοδο των ατόμων, όσο και εντός των συναυλιών ή των εκδηλώσεων, όπως και για πολλές άλλες διαδικασίες που σχετίζονται με αυτά τα γεγονότα.

Η παρούσα εξέλιξη αποτελεί μέρος μιας δοκιμής για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι δυνατό να εφαρμοστεί σε μεγάλες εκδηλώσεις, επιπλέον αυτό το εγχείρημα έλαβε σάρκα και οστά μέσα από μία μεγάλη επένδυση.

Ο εγκέφαλος αυτής της προσπάθειας θεωρείται η νεοσύστατη εταιρεία Blink Identity με έδρα το Ώστιν του Τέξας, η οποία έχει την ικανότητα να δημιουργεί βιομετρικές συσκευές αναγνώρισης προσώπου και ίριδας, οι οποίες ταυτοποιούν τους ανθρώπους που βρίσκονται εν κινήσει, παρέχοντας έτσι μια βολική και εύκολη στη χρήση διαδικασία ασφάλειας, για την αναγνώριση των πελατών.

Τα σχέδια της Ticketmaster αποκαλύφθηκαν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των κερδών για το πρώτο τρίμηνο του 2018 της μητρικής της εταιρείας Live Nation.

Η Ticketmaster ανέφερε πως: Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες για να διαφοροποιήσουμε περαιτέρω την Ticketmaster από τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μας που δραστηριοποιούνται στην αγορά των εισιτηρίων. Για εμάς είναι μία αξιοσημείωτη μέρα, αφού γνωστοποιήσαμε δημοσίως στο ευρύ κοινό την εταιρική μας σχέση και την επένδυση στην Blink Identity, η οποία διαθέτει προηγμένη τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου, επιτρέποντάς τον πελάτη να συνδέσει το ψηφιακό του εισιτήριο με την εικόνα του προσώπου του για την ταυτοποίηση και έπειτα να εισέλθει στη συναυλία ή την εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας