Η Ubisoft δημιούργησε ψηφιακά νομίσματα για να βοηθήσει την Unicef

Η Ubisoft δημιούργησε ψηφιακά νομίσματα για να βοηθήσει την Unicef

Η Ubisoft έχει λανσάρει ψηφιακά συλλεκτικά νομίσματα που φέρουν την ονομασία Rabbids με βάση το blockchain για να συγκεντρώσει χρήματα, όπου έπειτα θα τα προσφέρει στο ταμείο της UNICEF. Να επισημανθεί για όσους δεν γνωρίζουν πως το όνομα Unicef σημαίνει στα ελληνικά «Διεθνές Ταμείο Επείγουσας Βοήθειας των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά».

Η παρούσα ενέργεια από τη συγκεκριμένη εταιρεία είναι μια ξεκάθαρη κίνηση φιλανθρωπίας, θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτεί για καλό σκοπό το κοινό που παίζει τα παιχνίδια της. Για να είμαστε αντικειμενικοί, οι παίκτες των παιχνιδιών της υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ανά την υφήλιο, πράγμα που σημαίνει πως ενδέχεται να συγκεντρωθούν αρκετά λεφτά, και κατά δεύτερο λόγο, η Ubisoft δίνει το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους κολοσσούς στον τομέα του video gaming να ασπαστούν αυτήν την υπέροχη πράξη.

Το Blockchain, αν και έχει εισχωρήσει σε πάρα πολλούς τομείς στον ψηφιακό κόσμο, πέρα ​​από την κρυπτογράφηση, αλλά αυτές δεν έχουν προχωρήσει στο έπακρο ούτως ώστε να θεωρούνται αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα των απλών ανθρώπων, με αρνητικό αποτέλεσμα αρκετοί επενδυτές να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αναφορικά με το blockchain, και να μην ρίχνουν εύκολα τα χρήματά τους σε εταιρείες αυτού του είδους.

Μεταξύ των μεγάλων εταιρειών στον κλάδο των βιντεοπαιχνιδιών, επί του παρόντος μόνο η Ubisoft παραμένει η πιο πρόθυμη να πειραματιστεί με το blockchain. Ωστόσο το παρόν εγχείρημα έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί διεξάγεται για φιλανθρωπικό σκοπό, εξαλείφοντας έτσι κάθε ανησυχία για ενδεχόμενη παρέμβαση των ρυθμιστικών αρχών, που ίσως να υποπτεύονταν πως γίνεται για κερδοσκοπία, και κατά προέκταση να υπήρχαν από πίσω κίνητρα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η Ubisoft με έδρα το Παρίσι, κυκλοφόρησε προς το παρόν 55 συλλεκτικά Rabbids πάνω στο σύστημα του κρυπτονομίσματος Ethereum που ως γνωστόν τρέχεις στο blockchain. Το blockchain μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση της μοναδικής ταυτότητας του ψηφιακού στοιχείου, καθιστώντας το πιο συλλεκτικό.

Το Rabbids, επί της ουσίας θα διατίθεται σε 55 διαφορετικές ψηφιακές εκδόσεις, όπου το καθένα θα έχει τις δικές του συγκεκριμένες ιδιότητες. Επιπρόσθετα εδώ να εξηγήσουμε, ότι το κάθε ένα θα έχει διαφορετικό σχεδιασμό και διαφορετική αξία, και θα χρησιμοποιούνται μέσα στα βιντεοπαιχνίδια από τους παίκτες. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τις συναλλαγές, θα μεταφέρονται απευθείας στο ταμείο της Unicef ως δωρεές.

Όσοι από εσάς θέλετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα με απόλυτη ασφάλεια, τότε σας προτείνουμε να απευθυνθείτε στην αξιόπιστη πλατφόρμα του coinmerce.io (Buy from an online exchange), η οποία είναι μία ολλανδική εταιρεία με εκατοντάδες χιλιάδες σταθερούς πελάτες κάθε μέρα που πραγματοποιούν με ασφάλεια τις συναλλαγές τους, κάτι που εκ των πραγμάτων θεωρείται το πιο σημαντικό στοιχείο σε τούτο τον τομέα.

Προηγούμενο άρθροGerard Butler: Πως να αποκτήσεις τα προσόντα ενός βασιλιά
Επόμενο άρθρο24 Ηρωικά Μαθήματα
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας