Η Valve λανσάρισε την εφαρμογή Steam Link για παιχνίδια στο smartphone σας

Η Valve λανσάρισε την εφαρμογή Steam Link για παιχνίδια στο smartphone σας

Η Valve λανσάρισε την εφαρμογή Steam Link για παιχνίδια στο smartphone σας.

Η Valve Software εισήγαγε ένα νέο τρόπο πρόσβασης για τους χρήστες της στο Steam library της μέσω της συσκευής iOS ή Android. Η εταιρεία, η οποία λειτουργεί τη δική της πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών Steam PC, δημιούργησε την εφαρμογή Steam Link, η οποία θα διατίθεται στο App Store και το Google Play από τις 21 ​​Μαΐου.

Ωστόσο το αξιοσημείωτο στοιχείο της υπόθεσης είναι πως η συγκεκριμένη εφαρμογή θα προβάλλει παιχνίδια που παίζονται από τον επιτραπέζιο υπολογιστή (PC) σε κάποια άλλη φορητή συσκευή, αλλά το Steam Link δεν θα χρειάζεται κάποιο ειδικό και ξεχωριστό Hardware για να συνδεθεί και να λειτουργήσει με smartphone ή tablet.

Η εφαρμογή Steam Link είναι δωρεάν και λειτουργεί σε δίκτυα Wi-Fi 5Ghz, τα οποία μπορούν να διατηρήσουν την ταχύτητα που απαιτείται για την ομαλή προβολή βίντεο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα gamepad στη συσκευή σας – όπως έναν Steam Controller – μετατρέποντας το κατά κάποιο τρόπο σε κονσόλα. Αυτή η σημαντική ιδιομορφία είναι κάτι που επιτρέπει στους ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν παιχνίδια ακόμα και όταν δεν θα μπορούν να καθίσουν σε κάποιο γραφείο ή καρέκλα.

Η Valve ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα την εφαρμογή Steam Video, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθήσουν ταινίες και βίντεο στις συσκευές λειτουργικό σύστημα με Android και iOS.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας