Η Verizon υπόσχεται σταθερό 5G για το Λος Άντζελες από το Q4 2018, και κινητό 5G από το Q1 του 2019

Η Verizon υπόσχεται σταθερό 5G για το Λος Άντζελες από το Q4 2018, και κινητό 5G από το Q1 του 2019

Η Verizon υπόσχεται σταθερό 5G για το Λος Άντζελες από το Q4 2018, και κινητό 5G από το Q1 του 2019.

Ο CEO της Verizon, ο Lowell McAdam, έγινε λίγο πιο συγκεκριμένος για το χρονοδιάγραμμα και τις τοποθεσίες στις οποίες θα ενεργοποιηθεί από την εταιρεία του το 5G στις ΗΠΑ. Σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη στο CNBC, ο McAdam δήλωσε σήμερα ότι η Verizon έχει οριστικοποιήσει και κλειδώσει τις τέσσερις αρχικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες, για μια σταθερή έκδοση του 5G μέχρι το τέταρτο τρίμηνο (Q4) του 2018. Στη συνέχεια, η Verizon θα δρομολογήσει τις κινητές υπηρεσίες 5G κατα το πρώτο τρίμηνο (Q1) του 2019.

Μέχρι τώρα, ο κορυφαίος πάροχος τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ είχε αφήσει διφορούμενο, τόσο τον ακριβή αριθμό, όσο και τα ονόματα των αρχικών πόλεων απελευθέρωσης του 5G. Τον Ιανουάριο, ο συγκεκριμένος πάροχος δεσμεύθηκε να ξεκινήσει το 2018 σε τρεις έως πέντε αγορές (πόλεις), ανακοινώνοντας ότι το Sacramento της Καλιφόρνιας θα είναι μεταξύ των πρώτων πόλεων που θα λάβουν το 5G. Η προσθήκη του Λος Άντζελες χαρακτηρίζεται ως ένα σπουδαίο εγχείρημα, τόσο λόγω του μεγάλου πληθυσμού της πόλης, όσο και της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ανάπτυξη της Verizon θα είναι κάτι παραπάνω από μια μέτρια υπηρεσίες 5G.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της εταιρείας για το 5G παραμένει ασαφής, αλλά όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως αυτό θα συμβεί κάπου μέσα στο φθινόπωρο. Η Verizon είχε αρχικά δεσμευτεί για την ανάπτυξη του 5G για το πρώτο εξάμηνο το 2018, αλλά τελικά μετά από ώριμη σκέψη άρχισε να επικεντρώνεται στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, αφού ήδη βρισκόμαστε στο μήνα Μάιο.

Επιπλέον η Samsung έλαβε έγκριση από την FCC για το πρώτο οικιακό μόντεμ 5G που προορίζεται για το σπίτι, που σημαίνει πως ήδη η κατάσταση έχει προχωρήσει πολύ. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συνεργασίες μεταξύ ισχυρών εταιρειών για να ολοκληρώσουν ακόμη γρηγορότερα τα στρατηγικά τους πλάνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας