Η Xiaomi κατασκεύασε τηλέφωνο με κωδική ονομασία Berlin, με Snapdragon 632

Η Xiaomi κατασκεύασε τηλέφωνο με κωδική ονομασία Berlin, με Snapdragon 632

Η Xiaomi κατασκεύασε τηλέφωνο με κωδική ονομασία Berlin, με Snapdragon 632.

Η Xiaomi σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα premium smartphone που είναι γνωστό και ως Mi Mix 2s, στις 27 Μαρτίου. Παράλληλα με το Mi Mix 2s, φαίνεται πως θα φέρει ένα ακόμη με την επωνυμία Berlin.

Σύμφωνα με το Geekbench, η Xiaomi εργάζεται πάνω σε ένα τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας που θα φέρει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 632. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση ακόμα από την εταιρεία αναφορικά με αυτό το ζήτημα.

Η καταχώρηση αναφοράς του Xiaomi Berlin στο Geekbench αποκαλύπτει μία από τις βασικές προδιαγραφές της επερχόμενης συσκευής, δηλαδή ότι αυτό το μυστηριώδες smartphone, με την κωδική ονομασία Berlin , αναμένεται να έρθει με έναν μη αναγγελθέντα επεξεργαστή – Qualcomm Snapdragon 632.

Αυτός ο νέος επερχόμενος δυναμικός επεξεργαστής πιθανόν να ανακοινωθεί νωρίτερα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε, και λέγεται ότι είναι μια νέα έκδοση της υπάρχουσας σειράς Snapdragon 6xx.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Geekbench, το Xiaomi Berlin θα τρέχει στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 7.1.2 Nougat, εκτός κι αν τελευταία στιγμή αποφασιστεί να λειτουργήσει στο Android Oreo.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από ένα chipset hexadecode Snapdragon 632 χρονομετρημένο στα 1.2GHz, σε συνδυασμό με 3GB μνήμη RAM. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το τηλέφωνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας