Η Zynga συνεργάζεται με την IGDA για να υποστηρίξει τις γυναίκες προγραμματιστές των παιχνιδιών

Η Zynga συνεργάζεται με την IGDA για να υποστηρίξει τις γυναίκες προγραμματιστές των παιχνιδιών

Η Zynga συνεργάζεται με την IGDA για να υποστηρίξει τις γυναίκες προγραμματιστές των παιχνιδιών.

Η Zynga συνεργάζεται με την Διεθνή Ένωση Προγραμματιστών Παιχνιδιών (IGDA) για να υποστηρίξει τις γυναίκες προγραμματιστές που δημιουργούν παιχνίδια.

Η Zynga θα είναι μέγας χορηγός για τα προγράμματα Women in Games Ambassado και IGDA Scholars του Ιδρύματος IGDA, τα οποία θα ξεκινήσουν στο συνέδριο του Game Developers Conference 2018 (GDC) στο Σαν Φρανσίσκο. Η παρούσα συνεργασία αναμφισβήτητα θα καταστήσει αισθητή τηνπαρουσία της Zynga στο φετινό GDC που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Μαρτίου έως τις 20 Μαρτίου. Άλλες εταιρείες, όπως το Facebook και η Google ξεκίνησαν κι αυτές πρωτοβουλίες για τις γυναίκες πριν από την μεγάλη εκδήλωση για τους προγραμματιστές παιχνιδιών.

Όλες οι μεγάλες εταιρείες διαπίστωσαν πως υπάρχει μία προφανής ανισορροπία στη σύνθεση της βιομηχανίας παιχνιδιών, όπου μόνο ένας στους πέντε από τους προγραμματιστές είναι γυναίκες.

Η πρωτοβουλία Zynga αδιαμφισβήτητα θεωρείται ένα μεγάλο εγχείρημα, η αποστολή της οποίας είναι να προωθήσει ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς, να ευαισθητοποιεί την ποικιλομορφία και να διευκολύνει τις γυναίκες να πετύχουν επαγγελματικά και να γίνουν ηγέτες στην κοινότητα των βιντεοπαιχνιδιών. Η χορηγία της Zynga στο πρόγραμμα Women in Games Ambassador θα επιτρέψει στο Ίδρυμα IGDA να επεκτείνει το προγραμματισμό του, το οποίο βοηθά τις γυναίκες να βρουν τις πρώτες επαγγελματικές ευκαιρίες στην ανάπτυξη των παιχνιδιών.

Επιπλέον, η εταιρική σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο κολοσσούς υποστηρίζει τους ερευνητές της IGDA, παρέχοντας στους σπουδαστές τη δυνατότητα να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και την εκπαίδευσή τους μέσω υποτροφιών και πρόσβασης σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας