Η Microsoft ενημέρωσε τις υπηρεσίες του Azure για SQL Server, MySQL και PostgreSQL

Η Microsoft ενημέρωσε τις υπηρεσίες του Azure για SQL Server, MySQL και PostgreSQL

Η Microsoft ενημερώνει τις υπηρεσίες του Azure για SQL Server, MySQL και PostgreSQL.

Η Microsoft ανήγγειλε σήμερα ένα νέο σύνολο ενημερώσεων για την πλατφόρμα cloud του Azure, που στοχεύει πρωτίστως στην παροχή βοήθειας στις εταιρείες που μετακινούν το φόρτο εργασίας της βάσης δεδομένων στα κέντρα δεδομένων τους.

Αυτοί οι φόρτοι εργασίας είναι συνήθως κρίσιμοι, οπότε οι συγκεκριμένες ενημερώσεις των υπηρεσιών της Microsoft στοχεύουν στην ευκολότερη λειτουργία τους Azure, γεγονός που θα μπορούσε να παρακινήσει περισσότερους πελάτες να μετακινήσουν τις εφαρμογές τους στο γίγαντα του διαδικτύου.

Το Azure SQL Database Managed Instance, το οποίο παρέχει στους πελάτες μια εκδοχή του SQL Server που διαχειρίζεται η Microsoft στο cloud, είναι πλέον διαθέσιμη για το ευρύ κοινό, με την προοπτική να διευκολύνει τους πελάτες να μεταφέρουν τους φόρτους εργασίας τους σε αυτή την υπηρεσία. Η Microsoft επίσης ανήγγειλε ότι η υπηρεσία Migration Database Azure υποστηρίζει πλέον τη μετακίνηση των βάσεων δεδομένων από τις εσωτερικές εγκαταστάσεις του SQL Server στο SQL Database Managed Instances.

Το Azure Hybrid Benefit θα προσφέρει στους πελάτες έως και 30% εξοικονόμηση χρημάτων για το πλάνο του SQL Database Managed Instance όταν θα αναβαθμίζουν τις συνδρομές τους από τις υπάρχουσες άδειες SQL Server στο cloud. Αυτό θα μπορούσε να διευκολύνει τη τη μεταφορά των επιχειρήσεων που έχουν επενδύσει ένα κάρο χρήματα στη λειτουργία του SQL Server.

Επιπλέον, οι υπηρεσίες βάσης δεδομένων του Azure για MySQL και PostgreSQL είναι γενικά διαθέσιμες προς όλους, παρέχοντας στους πελάτες πλήρως διαχειριζόμενες διεργασίες για τις βάσεις δεδομένων ανοιχτού κώδικα στο cloud της Microsoft. Αυτές οι υπηρεσίες είναι χρήσιμες για εταιρείες που δεν θέλουν να διαχειρίζονται πολύπλοκα πράγματα,όπως η επιδιόρθωση των βάσεων δεδομένων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας