Ήρθε το Samsung Galaxy S9 5,8 ιντσών και το Galaxy S9 + 6,2 ιντσών με πολλές αλλαγές

Ήρθε το Samsung Galaxy S9 5,8 ιντσών και το Galaxy S9 + 6,2 ιντσών με πολλές αλλαγές

Ήρθε το Samsung Galaxy S9 5,8 ιντσών και το Galaxy S9 + 6,2 ιντσών με πολλές αλλαγές.

Εχθές την Κυριακή στη Βαρκελώνη, στελέχη της Samsung ανακοίνωσαν επίσημα τα έξυπνα τηλέφωνα Galaxy S9 για 720 δολάρια και το Galaxy S9 + για 840 δολάρια, τα οποία μπορείτε να τα παραγγείλετε από τώρα από διάφορα καταστήματα και θα τα παραλάβετε μετά τις 16 Μαρτίου.

Οι επίσημες προδιαγραφές που ανακοινώθηκαν την χθεσινή μέρα επιβεβαίωσαν τις διάφορες διαρροές που είχαμε αναφέρει μέσα από την ιστοσελίδα μας προηγουμένως για τις συγκεκριμένες συσκευές στα τέλη Ιανουαρίου. Η κύρια εστίαση της Samsung στα νέα της smartphones ήταν κυρίως στις κάμερες.

Η εταιρεία έκανε την ανακοίνωση στην αίθουσα Fira Montjuic στη Βαρκελώνη μια ημέρα πριν από διεθνή έκθεση Mobile World Congress, ένα τεράστιο γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 100.000 συμμετέχοντες.

Την περσινή χρονιά, η Samsung καθυστέρησε την ανακοίνωση των Galaxy S8 και Galaxy S8 + μέχρι το Μάρτιο . Η εταιρεία διεξήγαγε την εκδήλωσή για την τότε παρουσίαση των νέων τηλεφώνων σε μια μικρότερη αίθουσα και εξέδωσε μία σειρά ανακοινώσεων σχετικά με τα τσιπ και τα σχέδια της για το 5G.

Η Samsung έχει δει το μερίδιό της να μειώνεται δραστικά στην αγορά τα τελευταία χρόνια, ακόμα κι αν παραμένει η κορυφαία εταιρεία smartphone στον κόσμο. Στην Κίνα, έχασε τεράστιο έδαφος από τους τοπικούς ανταγωνιστές, όπως η Huawei και η Xiaomi.

Το Samsung Galaxy S9 χρησιμοποιεί το τσιπ Qualcomm Snapdragon 845 στις ΗΠΑ και την Κίνα, ενώ χρησιμοποιεί το Exynos 9810 της Samsung σε άλλες αγορές.

Το Samsung Galaxy S9 + θα προσφέρει εκτεταμένες διαμορφώσεις μνήμης με 6GB RAM και 128GB αποθήκευση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Το S9 θα έχει 4GB / 64GB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας