Κυκλοφόρησε η σταθερή ενημερωμένη έκδοση του Android 8.1 Oreo για το Nokia 8.

Κυκλοφόρησε η σταθερή ενημερωμένη έκδοση του Android 8.1 Oreo για το Nokia 8.

Κυκλοφόρησε η σταθερή ενημερωμένη έκδοση του Android 8.1 Oreo για το Nokia 8.

Η HMD Global αναμφισβήτητα είναι αρκετά ικανοποιημένη με τη σειρά κινητών τηλεφώνων που έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο, και για να ικανοποιήσει τους πελάτες της , κάνει αγώνα δρόμο,υ ούτως ώστε τα μοντέλα της να πάρουν τις τελευταίες ενημερώσεις του Android.

Μετά την κυκλοφορία του Android 8.0 Oreo στα τέλη του περασμένου έτους, η εταιρία έσπευσε αμέσως για να εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 8.1 Oreo. Η σταθερή ενημερωμένη έκδοση ήδη είναι διαθέσιμη για το Nokia 8 μετά την κυκλοφορία του Android 8.1 Oreo beta τον περασμένο μήνα.

Η σταθερή ενημερωμένη έκδοση Android 8.1 Oreo για τη Nokia επιβεβαιώθηκε από τον επικεφαλής της HMD Global, τον Juho Sarvikas στο Twitter . Η νεότερη ενημερωμένη έκδοση Oreo περιλαμβάνει λειτουργίες όπως κουμπιά πλοήγησης, εξοικονόμησης μπαταρίας, ανανεωμένο μενού, εναπομείναντα ποσοστό μπαταρίας, Bluetooth και ένα νέο μενού ρύθμισης, σύμφωνα με το changelog.

Η ενημερωμένη έκδοση φέρνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τα στιγμιότυπα της οθόνης που δημοσιεύθηκαν από ορισμένους χρήστες που έλαβαν την τελευταία ενημερωμένη έκδοση, το μέγεθος του αρχείου είναι περίπου 1,56GB.

Το Nokia 8 είναι πλέον ένα από τα πρώτα και από τα λίγα smartphones που θα λάβουν την τελευταία έκδοση του Android 8.1 Oreo. Σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο πίνακα διανομής Android , μόνο το 0,3% όλων των ενεργών smartphone Android θα λάβουν την ενημέρωση.

Το Android 8.0 Oreo δεν φαίνεται να γνώρισε τεράστια αποδοχή από το ευρύ κοινό, καθώς αντιπροσωπεύει μόνο το 0,8% όλων των ενεργών συσκευών με λειτουργικό σύστημα android. Επιπλέον, οι χρήστες του Nokia 8 θα πρέπει να είναι αρκετά ευχαριστημένοι που η εταιρεία εκπλήρωσε την υπόσχεσή της στους πελάτες της, παρέχοντας έγκαιρες ενημερώσεις Android.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας