ΑρχικήΛογισμικάMicrosoft και Box ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διαχείριση του cloud

Microsoft και Box ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διαχείριση του cloud

Microsoft και Box ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διαχείριση του cloud.

Η Microsoft ανακοίνωσε τη γενική διαθεσιμότητα του Box Using Azure, μιας υπηρεσίας που συνδυάζει τις δυνατότητες διαχείρισης περιεχομένου του Box με το cloud storage της Microsoft.

Η νέα προσφορά επικεντρώνεται στην παροχή βοήθειας στους χρήστες που διαχειρίζονται με ασφάλεια το επιχειρηματικό τους περιεχόμενο μέσω των εφαρμογών του Office 365 και του SaaS. Επιπλέον, οι οργανισμοί θα μπορούν επίσης να προσθέτουν τις υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου του Box σε προσαρμοσμένες εφαρμογές.

Η καινούργια υπηρεσία φαίνεται να είναι βασισμένη στη τεχνητή νοημοσύνη AI κατά κάποιο τρόπο, καθώς ο γενικός διευθυντής και ο αντιπρόσωπος του Box έδωσαν νέες δυνατότητες βασισμένες στις υπηρεσίες Microsoft Cognitive Services.

Ο Sanjay Manchanda δήλωσε ότι θα “επιτρέψει στους πελάτες να εντοπίζουν και να κατηγοριοποιούν αυτόματα το περιεχόμενο, να ενεργοποιούν τις ροές εργασίας και να καθιστούν το περιεχόμενο πιο εύχρηστο για τους χρήστες.

Ο Herve Coureil, Διευθυντής Ψηφιακής Λειτουργίας της Schneider Electric, δήλωσε: Η ενσωμάτωση των υπηρεσιών Box και Azure είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη για το ταξίδι μας στο ψηφιακό μετασχηματισμό ως εταιρεία. Αυτό μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη μιας πιο απλοποιημένης προσέγγισης στη διαχείριση του περιεχομένου μας και διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι της Schneider Electric μπορούν να συνεργαστούν με ασφάλεια και γρήγορα με τους πελάτες και τους συνεργάτες με πολύ πιο παραγωγικό τρόπο προσθέτοντας μεγαλύτερη αξία στη χρήση των λύσεων Box και Microsoft.

Η Microsoft και η Box είναι παλιοί συνεργάτες. Το 2016, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν για να μεταφέρουν το box στο γραφείο, επιτρέποντας στους χρήστες του Office να αποθηκεύουν αρχεία απευθείας στους λογαριασμούς του Box, μέσω εφαρμογών Android, καθώς επίσης και να προεπισκόπηση αρχείων Excel χωρίς να εκκινήσουν το πραγματικό λογισμικό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166