ΑρχικήΟικονομίαΗ Samsung επενδύει σε ένα νέο σημαντικό ερευνητικό κέντρο AI

Η Samsung επενδύει σε ένα νέο σημαντικό ερευνητικό κέντρο AI

Η Samsung επενδύει σε ένα νέο σημαντικό ερευνητικό κέντρο AI.

Η Samsung ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου ερευνητικού κέντρου επικεντρωμένο στην τεχνητή νοημοσύνη (AI). Το Reuters αναφέρει ότι η εταιρεία επιδιώκει να ενισχύσει τον ρόλο της σε αυτόν τον τομέα, με την αναζήτηση εμπειρογνωμόνων που θα στελεχώσουν το δυναμικό της, οι οποίοι θα αναπτύσσουν και θα εκπαιδεύουν το σύστημα μέσω της μηχανικής μάθησης.

Αυτές οι «μικρές αλλαγές» στη δομή των επιχειρήσεων της Samsung δημιουργήθηκαν για να «ανταποκριθούν γρήγορα στις αλλαγές της αγοράς», επιβεβαίωσε η Samsung Electronics σε δήλωση της.

Το Reuters υπενθυμίζει ότι η παρούσα κίνηση είναι αποτέλεσμα μετά την πρόσληψη μιας νέας γενιάς κορυφαίων στελεχών, αφού στο πρόσφατο παρελθόν παραιτήθηκαν και απολύθηκαν αρκετά ανώτατα στελέχη και αναμφισβήτητα υπήρξε ένα κενό στην ηγεσία και την διαχείριση της εταιρείας που εμφανίστηκε μετά τη φυλάκιση του αντιπροέδρου Τζέι Γ. Λι.

Το ερευνητικό κέντρο τεχνητής νοημοσύνης AI θα αποτελέσει μέρος ενός κοινού ερευνητικού κέντρου επικεντρωμένου στην κινητή και καταναλωτική ηλεκτρονική μανία που μαστίζει τον κόσμο, η οποία συγκαταλέγεται στις κυριότερες επιχειρήσεις της εταιρείας. Επίσης, κατά τα λεγόμενά τους δεν έχει σημασία σε ποια τοποθεσία θα τοποθετηθεί το ερευνητικό κέντρο AI.

Το Reuters δήλωσε ότι η Samsung Electronics ενίσχυσε τον ρόλο της στην επιχειρηματική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Πλέον έχει το δικαίωμα να εξερευνήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, όχι μόνο στα κατασκευαστικά στοιχεία, αλλά και σε κινητές συσκευές και ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166