ΑρχικήΨυχαγωγίαMovies-seriesNintendo και Universal Pictures σχεδιάζουν να κάνουν ταινία τον Super Mario

Nintendo και Universal Pictures σχεδιάζουν να κάνουν ταινία τον Super Mario

Nintendo και Universal Pictures σχεδιάζουν να κάνουν ταινία τον Super Mario.

Η Nintendo φέρεται να είναι κοντά στο να κλείσει μία συμφωνία με την Universal Pictures και τη French animation studio που δραστηριοποιείται στο χώρο των κινουμένων σχεδίων για να φέρει το Mario στη μεγάλη οθόνη, το οποίο είναι κάτι που το περιμένει ο κόσμος εδώ και δύο δεκαετίες.

Το περιοδικό Wall Street Journal αναφέρει ότι η συγκεκριμένη ιδέα συζητιέται περίπου ένα χρόνο, αλλά προφανώς ακόμη οι εμπλεκόμενες αρχές δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο θετικό συμπέρασμα, ούτως ώστε να κλείσει η συμφωνία. Εκπρόσωποι των εταιρειών αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, επί του παρόντος οι συνομιλίες επικεντρώνονται στο πως η συγκεκριμένη ταινία θα μπορέσει να καλύψει την 32χρονη πορεία της σειράς Super Mario Bros, όπου ο κεντρικός χαρακτήρας (ο υδραυλικός Mario) και οι φίλοι θα σώσουν για άλλη μία φορά το βασίλειο των μανιταριών.

Η WSJ αναφέρει πως ο λόγος που οι συνομιλίες δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οφείλεται στο γεγονός ότι η Νintendo επιθυμεί να εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στη διαδικασία της κινηματογραφικής παραγωγής.

Ο δημιουργός του Mario, ο Shigeru Miyamoto λέγεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις και θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως καθοδηγητής για το σενάριο που θα γραφτεί.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166