Ο καλύτερος φίλος και ο χειρότερος εχθρός στο Facebook

Ο καλύτερος φίλος και ο χειρότερος εχθρός στο Facebook

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει (αν δεν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων) που όταν κάποιος με χιλιάδες στοργικούς φίλους ανεβάζει μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook, δεκάδες μελιστάλαχτα, ζουζουνιάρικα, υπερψωνισμένα σχόλια του στυλ «Πόσο όμορφος είσαι», Κούκλα!, Ζαργάνα μου εσύ, Τι χαριτωμένος!!, Ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάς σου;, εμφανίζονται σε χρόνο ντε τε!

Κοριτσόπουλα με σουφρωμένα χείλη χαίρονται και χωρίς να χάσουν χρόνο προπονούνται για την επόμενη duck face. Αγόρια με κοιλιακούς, 1 δευτερόλεπτο μετά το upload αρχίζουν να αιωρούνται 2 εκατοστά πάνω από το έδαφος λόγω των κομπλιμέντων και με ύφος αρχαιοελληνικής θεότητας τρέχουν ευθύς αμέσως στα γυμναστήρια. Το πιο αστείο δεν είναι όμως εδώ. Βρίσκεται κυρίως στις φωτογραφίες που είναι είτε χιουμοριστικές, είτε επιτηδευμένα άθλιες, είτε το μοντέλο είναι …επιεικώς κακάσχημο χωρίς κόπο και ιδρώτα και οι κόλακες της αυλής συνεχίζουν να γράφουν αγαπουλίστικα σχόλια υπερβολής λες και οι σχολιαστές είναι τυφλοί ή πάσχουν από καταρράκτη!

Τι γίνεται όμως όταν κάποιος φίλος σου αποστασιοποιείται από αυτά τα σχόλια, δημιουργεί μια αστεία καρικατούρα της profile picture και προσθέτει επιπλέον λεπτομέρειες ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο …γελοίο;!

Γίνεται αυτομάτως ο πιο αγαπημένος σου φίλος ή ο χειρότερος εχθρός σου; Block, Delete ή Like;

Σε αυτή την αμφιλεγόμενη θέση βρίσκεται ο illustrator Adam Ellis. Όταν βαριέται, χαζεύει τις φωτογραφίες των φίλων του στο Facebook, διαλέγει αυτές που του αρέσουν περισσότερο και δημιουργεί τις καρικατούρες τους.

Μερικές φορές παίρνω αυθαίρετα …ελευθερίες. Ας το ονομάσουμε καλλιτεχνική αδεία!

Λέει ο ίδιος.

Τα αποτελέσματα των σκίτσων που έχουν το γενικό τίτλο “Never Be My Friend” είναι αστεία, γελοία, άκρως απαγορευτικά για ανθρώπους που δεν έχουν χιούμορ, ενώ πολλές φορές δείχνουν ξεδιάντροπα όλα αυτά που οι στημένες φωτογραφίες προσπαθούν επιμελώς να κρύψουν!

Αν ο Adam πάντως ήταν φίλος μου στο Facebook, μπορεί να μην ανήκε στους πιο αγαπημένους φίλους ή στους χειρότερους εχθρούς μου, σίγουρα όμως θα είχε την πρώτη θέση στους φίλους που έχουν πολύ φαντασία και αστείρευτο χιούμορ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας