Ο Oscar Isaac θα πάρει το ρόλο του Solid Snake στην ταινία Metal Gear Solid

Ο Oscar Isaac θα πάρει το ρόλο του Solid Snake στην ταινία Metal Gear Solid

Ο ηθοποιός Oscar Isaac (ελληνιστί Όσκαρ Άιζακ), γνωστός μεταξύ άλλων για το ρόλο του Poe Dameron στις ταινίες Star Wars: The Force Awakens (2015) και Star Wars: The Last Jedi (2017), θα υποδηθεί τον Solid Snake στην πολυαναμενόμενη ταινία Metal Gear Solid. Η ταινία που βασίζεται στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών που δημιουργήθηκε από τον Hideo Kojima, θα σκηνοθετηθεί από τον Jordan Vogt-Roberts υπό την αιγίδα της Sony Pictures. Το σενάριο είναι γραμμένο από τον Derek Connolly, ο οποίος είχε βάλει το χέρι του και σε άλλες επιτυχημένες δουλειές όπως το Pokémon Detective Pikachu και το Jurassic World.

Με την πάροδο των ετών έχουν γίνει άπειρες προσπάθειες για την δημιουργία της ταινίας Metal Gear Solid, η οποία συζητιέται από το 2006 και ακόμη δεν κατάφερε να υλοποιηθεί, αλλά φαίνεται πως πλέον τα ψέματα τελειώσανε, αφού έχει ανακοινωθεί ένα μέρος από το καστ των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος, συμπεριλαμβανομένων του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σχετικά πολύ σύντομα, εάν φυσικά το επιτρέψουν και οι συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας.

Η καταληκτική ημερομηνία της κυκλοφορίας του Metal Gear Solid παραμένει ακόμη άγνωστη, και αυτό γιατί ο Oscar Isaac έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επίσης, ο Isaac είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς Marvel / Disney + «Moon Knight», και θα τον δούμε στη νέα ταινία «Dune» που θα προβληθεί σύντομα στους κινηματογράφους.

Ωστόσο εκείνο το στοιχείο που θεωρείται σίγουρο είναι πως θα πρόκειται για μία ταινία τύπου blockbuster, αν αναλογιστούμε ότι από πίσω βρίσκονται μεγαθήρια που ως συνήθως θεωρούνται εγγύηση για το ποιοτικό αποτέλεσμα της τελικής δουλειάς.

Ίσως, μεγαλύτερη σημασία από όλα έχει το διαθέσιμο μπάτζετ που θα δοθεί για την παραγωγή της ταινίας, το οποίο ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί, αλλά εικάζουμε ότι θα είναι τεράστιο, γιατί προφανώς η εταιρεία παραγωγής έχει τα εχέγγυα να κάνει απόσβεση αυτής της επένδυσης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την στιγμή που θα κυκλοφορήσει η ταινία. Αλλά όλα αυτά επί του παρόντος είναι εικασίες και τίποτα παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας