Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων φίλησε στο στόμα παντρεμένη γυναίκα μπροστά σε κόσμο

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων φίλησε στο στόμα παντρεμένη γυναίκα μπροστά σε κόσμο

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων φίλησε στο στόμα παντρεμένη γυναίκα μπροστά σε κόσμο.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε προέβη σε μία πρωτοφανή ενέργεια που πραγματικά δεν το έχει τολμήσει κανένας ομόλογός του, στη σύγχρονη ιστορία του πλανήτη μας.

Συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν στο βήμα ενός συνεδρίου ζήτησε από μία παντρεμένη γυναίκα να τον φιλήσει στο στόμα, εκείνη όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά το έπραξε με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε είναι γνωστός για τα απαράδεκτα φραστικά ξεσπάσματα που συνοδεύονται συχνά από βαριές ύβρεις, μάλιστα πριν αρκετούς μήνες είχε βρίσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποκαλώντας τον Που@@νας γιο.

Το περιστατικό με το φιλί συνέβη την προηγούμενη Κυριακή κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους Φιλιππινέζους εργαζόμενους στη Νότια Κορέα. Η γερουσιαστής των Φιλιππίνων χαρακτήρισε την πράξη ως «μια απερίγραπτη εκδήλωση σεξισμού και βαριάς κατάχρησης της εξουσίας που κατέχει».

Ο Ντουτέρτε ζήτησε αρχικά την γυναίκα να ανέβει στη σκηνή για να του παραδώσει ένα αντίγραφο και μετά από συζήτηση λίγων δευτερολέπτων της ζήτησε ένα φιλί στο στόμα τη στιγμή του διαλείμματος στη διάσκεψη στη Σεούλ.

Η σκηνή προβλήθηκε ζωντανά από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο των Φιλιππίνων.

«Ο Πρόεδρος Ροντρίγκο Ντουτέρτε ενήργησε σαν ένας φεουδάρχης βασιλιάς που πιστεύει έχει την εξουσία να κάνει ότι θέλει, καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών», δήλωσε η γερουσιαστής Risa Hontiveros, η οποία ζήτησε από το κοινό να μην κατηγορήσει τη γυναίκα, ακόμη και αν η πράξη ήταν συναινετική, αφού προφανώς ο πρόεδρος, διαθέτει ισχυρή δύναμη, και τη χειρίζεται σαν εργαλείο ενάντια αθώων ανθρώπων.

Για όσους δεν γνωρίζουν αυτό το αμφιλεγόμενο άτομο κήρυξε το πόλεμο ενάντια στο καρτέλ ναρκωτικών που δραστηριοποιούνται στη χώρα του, αφήνοντας πίσω χιλιάδες νεκρούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας