Παρακολουθήστε: Τηλέφωνο εξερράγη στην τσέπη ενός άνδρα σε εστιατόριο

Παρακολουθήστε: Τηλέφωνο εξερράγη στην τσέπη ενός άνδρα σε εστιατόριο

Παρακολουθήστε: Τηλέφωνο εξερράγη στην τσέπη ενός άνδρα σε εστιατόριο.

Ένα τηλέφωνο εξερράγη στην τσέπη ενός άνδρα ενώ ήταν έξω για μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο στην πόλη Βομβάη της Ινδίας. Το βίντεο του συμβάντος καταγράφηκε από εσωτερική κάμερα εντός του καταστήματος και έκανε το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά, αφού πραγματικά προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Το βίντεο δείχνει πως τη στιγμή που εκρήγνυται το κινητό του τηλέφωνο, ο άνδρας πηδά από το κάθισμά του, και προσπαθεί να βγάλει συσκευή από την τσέπη του.

Το βίντεο, ωστόσο, δεν δείχνει τη μάρκα του τηλεφώνου. Ευτυχώς, ο άνθρωπος υπέστη μικρά τραύματα, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANI.

Παρακολουθήστε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο του περιστατικού. Στο βίντεο, βλέπουμε τον άνδρα που κάθεται σε ένα γωνιακό τραπέζι, εκεί που τρώει και κουβεντιάζει ταυτόχρονα με τους φίλους του, ξαφνικά το τηλέφωνο που βρισκόταν στην τσέπη του εξερράγη και άρχισε να βγάζει καπνούς.

Ευτυχώς, το περιστατικό δεν ήταν σοβαρό ή θανατηφόρο, όπως αυτό που σκότωσε ένα 19χρονο κορίτσι πάλι στην ίδια χώρα τον Μάρτιο αυτού του έτος.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά smartphones της Samsung μοντέλο Galaxy Note7 παρουσίασαν αρκετά σοβαρά προβλήματα με την μπαταρία που είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν εκρήξεις και πυρκαγιές. Υπήρξαν επίσης αναφορές και για άλλα τηλέφωνα που προξένησαν παρόμοια περιστατικά, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται από μη εξουσιοδοτημένους φορτιστές και καλώδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας