ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΟι δημιουργοί του Pokémon Go θα κυκλοφορήσουν το παιχνίδι Harry Potter: Wizards...

Οι δημιουργοί του Pokémon Go θα κυκλοφορήσουν το παιχνίδι Harry Potter: Wizards Unite

Οι δημιουργοί του Pokémon Go θα κυκλοφορήσουν το παιχνίδι Harry Potter: Wizards Unite το επόμενο έτος.

Οι δημιουργοί του Pokémon Go εργάζονται πυρετωδώς για να φτιάξουν το παιχνίδι του Χάρι Πότερ που θα προορίζεται για κινητές συσκευές, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, παρέχοντας στους χρήστες την ευκαιρία να αλληλεπιδρούν πιο άμεσα με τον κόσμο του JK Rowling .

Η Niantic Labs, η εταιρεία που ασχολείται με την επαυξημένη πραγματικότητα είναι αυτή που κρύβεται πίσω από αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο και είναι η ίδια που έχει φτιάξει το πετυχημένο παιχνίδι Pokémon go.

To παιχνίδι θα φέρει την ονομασία Harry Potter: Wizards Unite, και θα αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Warner Bros. Interactive Entertainment.

«Οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν διαφορά ξόρκια, να διερευνήσουν τις πραγματικές γειτονιές και τις πόλεις του Χάρι Πότερ, επίσης να ανακαλύψουν και να πολεμήσουν τα θρυλικά ζώα και να συνεργαστούν με άλλους παίκτες ενάντια των εχθρών», ανέφερε η Niantic σε ανακοίνωση την περασμένη Τετάρτη.

Το Pokémon Go είχε καταστεί εξαιρετικά δημοφιλές μετά την έναρξη του περασμένου έτους και πιο συγκεκριμένα είχε προκληθεί πανζουρλισμός, αφού όλος ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να κυνηγήσει Pokemon.

Το pokemon go, βάσει στατιστικών στοιχείων ήταν η εφαρμογή με τα περισσότερα downloads στο κατάστημα εφαρμογών της Apple το 2016, και κατάφερε να φτάσει στο εξωπραγματικό αριθμό 750 εκατομμυρίων παγκόσμιων λήψεων μέσα σε ένα έτος.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166