Οι εφαρμογές των κινητών είναι κινητήριος δύναμη των επιχειρήσεων

Οι εφαρμογές των κινητών είναι κινητήριος δύναμη των επιχειρήσεων, χάρη στη συνεχόμενη εξέλιξη του διαδικτύου και κατά συνέπεια θα ευδοκιμήσει η επιχειρηματικότητα.

Σε αυτό το περιβάλλον, οι κινητές συσκευές λειτουργούν ως η κύρια διεπαφή μέσω της οποίας μπορούμε να αλληλεπιδράμε με συσκευές με την δυνατότητα IoT.

Σήμερα, είμαστε στον κόσμο όπου κινητές εφαρμογές έχουν κυριαρχήσει στην αγορά. Ένα λογισμικό ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά λειτουργούν περισσότερο σαν μια γέφυρα για οργανισμούς που σκέπτονται σοβαρά το μέλλον το μέλλον, προσπαθώντας να δημιουργήσουν πιο έξυπνες συσκευές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν κάθε πτυχή της ζωής των ανθρώπων.

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι οι εφαρμογές για κινητά έχουν δημιουργήσει τα θεμέλια για την άνοδο του Διαδικτύου των πραγμάτων . Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά δεν είναι μόνο μια βιώσιμη επιλογή για τις επιχειρήσεις να συμβαδίζουν με τον ταχύ ρυθμό του ανταγωνισμού, αλλά και να παρέχουν άνεση σε ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο.

Ήδη, το IoT έχει αλλάξει το πρόσωπο της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά. Σε μια άλλη δεκαετία, θα μπορούσαμε να περιμένουμε χιλιάδες θέσεις εργασίας σε αυτό το διάστημα. Ωστόσο, για να επιτύχει τον τελικό στόχο να διευκολύνει τη ζωή του καθενός, οι προγραμματιστές θα πρέπει πρώτα να περάσουν από τους πόνους δημιουργίας υποδομών καθώς και των πλατφορμών από την αρχή.

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά είναι η ίδια με την ανάπτυξη μιας εφαρμογής ιστού και έχει τις ρίζες της σε πιο παραδοσιακή ανάπτυξη λογισμικού. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει μια κρίσιμη διαφορά και ότι οι εφαρμογές για κινητά είναι συχνά γραμμένες ειδικά για να επωφεληθούν από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να προσφέρει μια κινητή συσκευή. Ας πάρουμε για παράδειγμα μια εφαρμογή παιχνιδιού που θα μπορούσε να γραφτεί για να επωφεληθεί από το επιταχυνσιόμετρο του iPhone.

Καθώς η συνεχής ροή του Διαδικτύου εξελίσσεται με την ταλάντωση της ταχύτητας, η έννοια των έξυπνων κατοικιών, των έξυπνων πόλεων, των συνδεδεμένων μηχανών και των αυτοκινήτων θα ευημερούσε. Σε αυτό το περιβάλλον, οι κινητές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των δισκίων, των φορητών συσκευών και φυσικά των έξυπνων τηλεφώνων, λειτουργούν ως η κύρια διεπαφή μέσω της οποίας θα μπορούσαμε να αλληλεπιδράσουμε με τις συσκευές με ενεργοποιημένο Διαδίκτυο των Πράξεων.

Ήδη, οι κινητές συσκευές είναι ενδυναμωμένες με αισθητήρες και εφαρμογές, οι οποίες θα μπορούσαν να αποκαλύψουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες. Εκτός από τις πληροφορίες γεωγραφικής τοποθεσίας, τα έξυπνα τηλέφωνα και τα τραπέζια θα μπορούσαν να ανιχνεύσουν ακόμη και συνθήκες φωτός, προσανατολισμό της συσκευής και πολλές περισσότερες πληροφορίες. Οι κινητές συσκευές διαθέτουν πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως Bluetooth, WI-Fi, cellular και NFC, οι οποίες τους επιτρέπουν να επικοινωνούν με άλλους αισθητήρες και συσκευές. Είναι οι προεπιλεγμένες ποιότητες των κινητών συσκευών,

Η τεχνολογία συνεχίζει να εκπλήσσει καθώς εξελίσσεται γρήγορα. Σήμερα, ένα έξυπνο τηλέφωνο θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με τα έξυπνα ρολόγια καθώς και μια μπάντα ικανότητας για να διευκολύνει και να ενισχύσει την εμπειρία του χρήστη περαιτέρω. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν ήδη κάποια ξενοδοχεία που έχουν αρχίσει να αντικαθιστούν την κάρτα που είναι βασισμένη πρόσβαση σε δωμάτια με έξυπνο τηλέφωνο.

Για να μπείτε στο δωμάτιο, πρέπει μόνο να ανοίξετε την εφαρμογή ξενοδοχείων στην κινητή συσκευή και να προχωρήσετε. Επιπλέον, το IoT επιτρέπει επίσης τη λειτουργία του συστήματος πρόσβασης γραφείου από απόσταση, ακόμη σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πόρτα του γκαράζ σας από οπουδήποτε.

Η κινητή συνδεσιμότητα και οι ενσωματωμένοι αισθητήρες ενισχύουν το οικοσύστημα IoT, καθιστώντας έναν νέο κόσμο ανάπτυξης και ευκαιριών σε διάφορους τομείς της κοινωνίας μας, όπως τα ταξίδια, την υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, το λιανικό εμπόριο και πολλά άλλα.

Οφέλη από μια εφαρμογή για κινητά.

1. Οι πελάτες δεν χρειάζεται να παίξουν το παιχνίδι της αναμονής. Οι εφαρμογές για κινητά προσφέρουν μια πολύ ταχύτερη επιλογή από την περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω κινητού τηλεφώνου. Η περιήγηση στο Web απαιτεί από τους χρήστες να εκκινήσουν ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, να εισάγουν URL και να περιμένουν να φορτωθεί ο ιστότοπος. Ωστόσο, σε μια εφαρμογή για κινητά, διαρκεί μόνο δευτερόλεπτα, δεδομένου ότι η πλειονότητα των πληροφοριών αποθηκεύεται στην ίδια την εφαρμογή, πράγμα που καθιστά δυνατή τη λειτουργία εκτός σύνδεσης.

2. Οι εφαρμογές ενισχύουν την αφοσίωση των πελατών. Οι πελάτες καλούν τις εφαρμογές για κινητά, καθώς αυτές συνδέονται γρήγορα με τις επιχειρήσεις που συνήθως χρειάζονται. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν εφαρμογές για να ενισχύσουν τις διαδικασίες και να αυξήσουν το επίπεδο προσβασιμότητας. Μια εφαρμογή για κινητά συνδέει και αλληλεπιδρά με τους πελάτες απρόσκοπτα, καθιστώντας το ένα πολύτιμο εργαλείο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

3. Οι εφαρμογές αποτελούν συνεχή υπενθύμιση της επιχείρησης. Η εφαρμογή για κινητά ενισχύει το σήμα χάρη στην αυξανόμενη ορατότητα. Μια εφαρμογή παρέχει περισσότερη παρουσία, η οποία συμβάλλει στην οικοδόμηση της εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

4. Εφαρμογές έχουν χαμηλότερο κόστος. Οι εφαρμογές ελαχιστοποιούν το κόστος των μηνυμάτων SMS και των ενημερωτικών δελτίων χαρτιού. Εξομαλύνουν τις επικοινωνίες μέσω άμεσων, και ασφαλών μηνυμάτων προς τους πελάτες. Οι εφαρμογές ελαχιστοποιούν το φόρτο εργασίας του προσωπικού μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και αιτημάτων πληροφοριών.

Ήρθε η ώρα οι εταιρείες ανάπτυξης εφαρμογών και οι επιχειρήσεις να έρθουν μαζί για να δημιουργήσουν εφαρμογές για κινητά που είναι φιλικές προς το Διαδίκτυο. Οι κινητές εφαρμογές θα μπορούσαν να συμβάλουν στη δημιουργία ενός μηχανισμού όπου οι πληροφορίες που μεταδίδονται από αντικείμενα μέσω ολοκληρωμένων αισθητήρων θα λαμβάνονται από την εφαρμογή σε πραγματικό χρόνο.

Οι εφαρμογές για κινητά έχουν φέρει επανάσταση στο περιβάλλον του κινητού τηλεφώνου, αποκτώντας περισσότερη δύναμη στα χέρια των πελατών και περισσότερη επιχειρηματικότητα για τους επιχειρηματίες. Στη δυναμική βιομηχανία τεχνολογίας, η αγορά ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά είναι στο αποκορύφωμά της. Είναι η ανάγκη της ώρας και της τελευταίας γόνιμης τάσης των επιχειρήσεων. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να υιοθετήσει μια επιχείρηση μια εφαρμογή για κινητά, αλλά μερικοί από τους γενικευμένους λόγους μας δείχνουν τη λογική συνάφεια της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά, τα οποία είναι τα εξής:

❖ Ο κόσμος έχει γίνει κινητός. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος έχει κινηθεί και δεν υπάρχει επιστροφή. Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν τα έξυπνα τηλέφωνά τους για να αναζητήσουν σχεδόν οτιδήποτε κάτω από τον ουρανό. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς ιστότοπους, οι εφαρμογές για κινητά ευδοκιμούν ως διαισθητική εναλλακτική λύση για την περιήγηση και αγορά, καθιστώντας την παρουσία της κινητής συσκευής αναπόφευκτη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

❖ Δημιουργήστε ένα κανάλι άμεσου μάρκετινγκ. Η άμεση προσέγγιση των πελατών είναι δυνατή με μια εφαρμογή για κινητά. Όλες οι πληροφορίες, όπως οι προωθητικές ενέργειες και οι ειδικές πωλήσεις, είναι στην διάθεσή σας. Μέσω ειδοποιήσεων ώθησης, θα μπορούσατε να πλησιάσετε την άμεση αλληλεπίδραση και θα μπορούσατε να υπενθυμίζετε στους πελάτες σας υπηρεσίες και προϊόντα εύκολα.

❖ Ορατότητα του πελάτη όλη την ώρα. Γνωρίζετε για ένα γεγονός ότι ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει πάνω από δύο ώρες σερφάροντας σε μια εφαρμογή για κινητά σε καθημερινή βάση. Μόνο μερικές χούφτες εφαρμογές αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του συνόλου της χρήσης, αλλά η παρουσία πάνω από τη συσκευή είναι ένα μελλοντικό προβάδισμα δεδομένου ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν κρατά τα πράγματα απαρατήρητα.

❖ Δημιουργία μάρκας και αναγνώριση. Μια εφαρμογή για κινητά θα μπορούσε να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ευαισθητοποίηση του εμπορικού σήματος. Τα πάντα περιτριγυρίζονται γύρω από το μάρκετινγκ. Όσο πιο συχνά θα μπορούσατε να εμπλακείτε με τους πελάτες που κάνουν χρήση της εφαρμογής σας, τόσο πιο γρήγορα θα τείνουν να την αγοράσουν.

❖ Μπορεί να γίνει μια κοινωνική πλατφόρμα. Με την εμμονή των ανθρώπων με την ανάπτυξη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, η ενσωμάτωση κοινωνικών χαρακτηριστικών, όπως τα συμπαθήματα, τα σχόλια, τα μηνύματα εντός εφαρμογής και πολλά άλλα στην εφαρμογή, θα μπορούσαν να βοηθήσουν μια επιχείρηση να ενισχύσει την κοινωνική της θέση.

❖ Καλύτερες πωλήσεις και υπηρεσίες. Η εφαρμογή για κινητά αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε και πουλάμε προϊόντα και υπηρεσίες. Επίσης, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες βλέπουν και βρίσκουν τρόπους ανάλυσης ενός προϊόντος πριν από την αγορά.

❖ Πλούσια καταγραφή ημερομηνίας σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή για κινητά διευκολύνει τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις των πελατών σχετικά με την εφαρμογή. Οι πληροφορίες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή εξατομικευμένου περιεχομένου σχετικού με τον καταναλωτή και για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο ενίσχυσης της εφαρμογής σύμφωνα με τη συμπεριφορά των πελατών.

❖ Οι εφαρμογές για κινητά είναι εξαιρετικά βολικές για τους πελάτες. Συνήθως, οι εφαρμογές σχεδιάζονται με κύριο στόχο την χρηστικότητα. Οι εφαρμογές στην πραγματικότητα σχεδιάστηκαν ως επί το πλείστον για να προσφέρουν χρησιμότητα στο επόμενο επίπεδο. Ο επαγγελματισμός που αποκαλύπτεται στο σχεδιασμό σας αντικατοπτρίζει την αναγνώριση του κτιρίου και την εμπιστοσύνη στο στοχευόμενο κοινό μέσω της εφαρμογής.

❖ Προσβασιμότητα. Η ευέλικτη προσβασιμότητα των εφαρμογών για κινητά είναι ένας από τους βασικούς λόγους της δημοτικότητάς της. Μια κινητή εφαρμογή θα μπορούσε να έχει πρόσβαση 24 ώρες το 24ωρο σε κάθε συσκευή, οπουδήποτε στον κόσμο.

❖ Ξεκινήστε την εμπλοκή πελατών. Οι πελάτες θα μπορούσαν να παραμείνουν δεσμευμένοι μέσω μιας εφαρμογής για κινητά μέσω διαφόρων μέσων, όπως μηνύματα εντός της εφαρμογής που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην επικοινωνία με τους πελάτες. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει μια ελκυστική και καινοτόμο κινούμενη εικόνα για να κρατούν οι πελάτες να έρχονται ξανά και ξανά στην εφαρμογή.

Όταν οι εφαρμογές για κινητά και τα διαδραστικά φυσικά αντικείμενα είναι καλά συγχρονισμένα, το Διαδίκτυο των πραγμάτων θα μπορούσε να μας προσδώσει μεγάλη αξία. Εκτός από τις κινητές συσκευές έχει μαζική επίδραση στης τάσης του IoT. Προς το παρόν, οι πλατφόρμες ανοιχτού κώδικα, όπως η Samsung και το Thread, προσφέρουν χρήσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη εφαρμογών φιλικών προς το Διαδίκτυο, οι οποίες συμβάλλουν στο οικοσύστημα του Διαδικτύου. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Διαδίκτυο των Πράξεων είναι μια ερασιτεχνική βιομηχανία και τόσοι πολλοί προγραμματιστές εφαρμογών βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής τώρα.

Μείνετε στην κορυφή του παιχνιδιού σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά με τις τάσεις στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά. Οι τάσεις του σήμερα θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια, περιλαμβάνοντας:

➢ Το έτος των μικρών επιχειρήσεων. Οι παρατηρητές της βιομηχανίας προβλέπουν αύξηση των μικρών επιχειρήσεων στον διαδικτυακό χώρο. Οι αυτοαπασχολούμενοι επιχειρηματίες και οι μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις πηγαίνουν στο διαδίκτυο για να αυξήσουν την αξία των πωλήσεων τους. Τα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών σε συνδυασμό με την τεράστια κοινότητα που συνεργάζεται το καθιστούν προσιτό για τις μικρές επιχειρήσεις να αναζητήσουν μια ηλεκτρονική παρουσία με αποτελεσματική και απλή εφαρμογή για κινητά στο web.

➢ Η ασφάλεια είναι το κλειδί. Ο τεράστιος αριθμός τρόπων πληρωμής μέσω διαδικτύου κατέστησε την ασφάλεια σχετικά καλή. Το Advanced SSL, η κρυπτογράφηση και το HTTPS διασφαλίζουν ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο θα παραμείνει ασφαλές και αξιόπιστο. Η αναπτυξιακή κοινότητα προβλέπει την ανάπτυξη έργων συντήρησης που περιλαμβάνουν την εφαρμογή της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, την ασφάλεια αποθήκευσης και την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών και την ασφαλή καταγραφή.

➢ Αυξημένη πραγματικότητα και έξυπνες εφαρμογές. Οι εφαρμογές χρησιμότητας έχουν την αξία τους, αλλά οι έξυπνες εφαρμογές με επαυξημένη πραγματικότητα ή AR είναι το μέλλον. Οι εφαρμογές AR έχουν ευρύ φάσμα χρήσεων και εξασφαλίζουν μια σύνθετη προβολή μέσω της επικάλυψης της πραγματικότητας των χρηστών με εικονικές εικόνες που παράγονται από υπολογιστή. Η αφοσίωση και η αλληλεπίδραση του πελάτη ενισχύονται, αυξάνοντας έτσι την παραγωγικότητα των πωλήσεων και το εμπορικό σήμα.

➢ Ταχεία ανάπτυξη για μεγαλύτερες επιχειρήσεις. Οι επιχειρηματικές διαδικασίες βασίζονται σε μικροεφαρμογές που βασίζονται σε HTML, οι οποίες βοηθούσαν σε μονολειτουργικές, απλές και στοχευμένες λειτουργίες. Οι εφαρμογές πολλαπλών λειτουργιών για εταιρικές εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας ήταν αποτελεσματικές στη συνεργασία και τη διαχείριση έργων. Είναι πλέον μοντέρνο για τους προγραμματιστές να βασίζονται σε ευέλικτη ανάπτυξη, στρατηγικές ανάπτυξης, συνεχή παράδοση, προσφέροντας προηγμένες εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

➢ Πηγαίνοντας στην Apple, πηγαίνετε γρήγορα. Οι κινητές εφαρμογές της Apple που αναπτύχθηκαν με το Swift έχουν γίνει πρόσφατα μοντέρνες. Οι εγγενείς εφαρμογές κάνουν χρήση των προηγμένων δυνατοτήτων προγραμματισμού του Swift για την ανάπτυξη εφαρμογών υψηλής απόδοσης που ξεπερνούν τον σκληρό ανταγωνισμό από το JavaScript, το Perl και το Objective-C.

➢ Άμεσες εφαρμογές Android. Η παραδοσιακή προσέγγιση στις εφαρμογές για κινητά περιελάμβανε τη λήψη και εγκατάσταση του shareware / freeware ακολουθούμενη από μια ολοκληρωμένη εφαρμογή με αγορά αδειών χρήσης. Επίσης, η δημιουργία εσόδων έχει επιτευχθεί με άλλα κανάλια μάρκετινγκ και διαφήμισης. Η κίνηση και ο σχεδιασμός αυτών των μοντέρνων στιγμιαίων εφαρμογών εξασφαλίζουν μια όμορφη εμπειρία χρήστη.

➢ Μεγάλος κόσμος των δεδομένων. Τα μεγάλα δεδομένα και η εξόρυξη δεδομένων μετασχημάτισαν το περιβάλλον συλλογής πληροφοριών και αναλύσεων των δεδομένων. Οι ειδικοί πληροφορικής και οι αναλυτές τεχνολογίας προέβλεπαν ότι φέτος θα είναι ένα μεγάλο έτος εφαρμογών για κινητά και μεγάλης ολοκλήρωσης των δεδομένων. Τα δεδομένα κοινωνικής δικτύωσης, οι αισθητήρες κινητής τηλεφωνίας και οι ροές χρηστών διευκολύνουν την καινοτόμο εξερεύνηση ποιότητας και ασφάλειας για μεγάλα δεδομένα στο πλαίσιο των εφαρμογών για κινητά.

➢ Cloud και Διαδίκτυο. Ισχυρές κινητές εφαρμογές με άμεση αλληλεπίδραση με σύννεφο θα φέρουν επανάσταση στο περιβάλλον του έξυπνου τηλεφώνου. Τα τηλέφωνα που απαιτούν λιγότερη εσωτερική κυκλοφορία σε εφαρμογές που βασίζονται σε σύννεφο και μνήμη κινητής εφαρμογής αυξάνονται. Οι κανόνες UI / UX αναγκάζονται να αλλάξουν με την εύκολη ενσωμάτωση έξυπνων συσκευών, έξυπνων τηλεφώνων, άμεσων εφαρμογών και αποθήκευσης σε σύννεφα. Το IoT δεν είναι απλώς πραγματικό, αλλά είναι μεγάλο και είναι ένα trendsetter σήμερα.

➢ Κινητές πληρωμές που είναι καινοτόμες. Οι νέες επιλογές κινητής πληρωμής για το κινητό εμπόριο εξαπολύονται μέσω ιδιόκτητων σημάτων, όπως η Microsoft, η Apple, οι πιστωτικές κάρτες, η Samsung, οι χρεωστικές κάρτες, το PayPal αντικαθίστανται μέσω της Microsoft Wallets και της Google και της Apple Pay και της Samsung Pay. Ακόμα, η ασφάλεια είναι μια τεράστια ανησυχία και οι αναλυτές της ποιότητας έχουν τα χέρια τους γεμάτα σήμερα.

Το μέλλον για τις εφαρμογές για κινητά φαίνεται προκλητικό και λαμπερό με καινοτόμες και δελεαστικές δυνατότητες. Λάβετε υπόψη ότι η ποιότητα, πάντα θα παραμείνει σταθερή και συνεπώς βασική συνιστώσα στην ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά, οι οποίες είναι φουτουριστικές τόσο για τις μαζικές αγορές, όσο και για τις εξειδικευμένες αγορές. Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, κωδικοποιητής, σχεδιαστής, αναλυτής ποιότητας ή ένας πρωτοποριακός προγραμματιστής εφαρμογών, οι μεγάλες στιγμές βρίσκονται μπροστά στον πολυάσχολο αναπτυξιακό κόσμο των εφαρμογών για κινητά.

Για να τελειώσω, επιτρέψτε μου να πω ότι η συνεχής ανάπτυξη του Διαδικτύου των Πράξεων, οι κινητές εφαρμογές οδηγούν σε έναν καλύτερο συνδεδεμένο κόσμο. Αναμένουμε ότι στο μέλλον, η πλειοψηφία των αναπτυξιακών προσπαθειών για εφαρμογές για κινητά θα επικεντρωθεί στη δημιουργία εφαρμογών που βασίζονται στον browser-agnostic. Έχουμε ακόμα να δούμε πώς θα εξελιχθεί το Διαδίκτυο των πραγμάτων τα επόμενα πέντε χρόνια. Ένα πράγμα σίγουρα όμως,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας