Οι Επαφές Google σας δίνουν την επιλογή να στείλετε χρήματα μέσω του Google Pay Send

Οι Επαφές Google σας δίνουν την επιλογή να στείλετε χρήματα μέσω του Google Pay Send

Οι Επαφές Google σας δίνουν την επιλογή να στείλετε χρήματα μέσω του Google Pay Send.

Το Google Pay Send μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι η πιο καταπληκτική υπηρεσία που έχετε γνωρίσει, αλλά δεν παύει να είναι κομμάτι της Google, η οποία αναμφισβήτητα θεωρείται ο γίγαντας του διαδικτύου.

Η παρούσα ενέργεια θεωρείται, η απάντηση της Google στη σχετικά νέα, άμεση επιλογή πληρωμής peer-to-peer της Apple που ονομάζεται Apple Pay. Ωστόσο, ενώ το Google Pay Send σας επιτρέπει ήδη να στείλετε ή να ζητήσετε χρήματα απευθείας από την εφαρμογή Android Messages, η Google προβαίνει σε ένα ακόμη βήμα, επιτρέποντάς σας να πράξετε ακριβώς το ίδιο πράγμα από την εφαρμογή Επαφές Google.

Αυτή η κίνηση στην πραγματικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό ευκολίας που θέλει να βοηθήσει τους χρήστες να απλοποιήσουν τα πράγματα στην καθημερινότητά τους, αναφορικά με την αποστολή ή αίτηση χρημάτων, από και προς ένα άλλο άτομο.

Η διαδικασία αποστολής χρημάτων μπορεί να διεξαχθεί από την εφαρμογή Επαφές Google επιλέγοντας απευθείας την επαφή που θέλετε να στείλετε τα χρήματα, αντί να χρειαστείτε να μπείτε σε μία επίπονη διαδικασία που ίσχυε μέχρι τώρα. Ομολογουμένως έιναι ένας πιο λειτουργικός τρόπος για την αποστολή ή αίτηση χρημάτων.

Μια άλλη μοναδική λειτουργία που ενσωματώθηκε στις Επαφές Google είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής της πληρωμής. Το Android Messages εκτελεί φυσικά από προεπιλογή τη δυνατότητα μέσω SMS, αλλά η εφαρμογή Επαφές Google σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε μέσα από πληθώρα επιλογών, από SMS, email και άλλα πολλά. Η υπόλοιπη διαδικασία και τα χαρακτηριστικά παραμένουν τα ίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να απολαύσετε αυτό το καινούργιο χαρακτηριστικό στοιχείο θα χρειαστεί να έχετε εγκατεστημένη στη συσκευή σας την τελευταία έκδοση της εφαρμογής Επαφές Google.