ΑρχικήΕφαρμογέςΟι χρήστες iPhone των ΗΠΑ θα δαπανήσουν 88 δολ. ανά έτος για...

Οι χρήστες iPhone των ΗΠΑ θα δαπανήσουν 88 δολ. ανά έτος για εφαρμογές έως το 2020

Οι χρήστες iPhone των ΗΠΑ θα δαπανήσουν 88 δολ. ανά έτος για εφαρμογές μέχρι το 2020.

Η εταιρία Sensor Tower της App Intelligence πιστεύει ότι οι χρήστες iPhone στις ΗΠΑ θα δαπανήσουν περίπου 88 δολάρια το χρόνο για εφαρμογές και υπηρεσίες μέχρι το 2020, αύξηση κατά 86% σε σχέση με το 2016.

Η έρευνα της εταιρείας εξετάζει το αυξανόμενο ποσό χρημάτων που ξοδεύουν οι άνθρωποι για τη λήψη εφαρμογών και παιχνιδιών στην πλατφόρμα smartphone. Διαπίστωσε ότι οι λήψεις αυξάνονται με ταχύ ρυθμό, καθώς οι χρήστες εκτιμούν το επιπλέον περιεχόμενο και τη λειτουργικότητα που παρέχουν οι εφαρμογές.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το ποσό που δαπανάται για εφαρμογές μέχρι τα τέλη του επόμενου έτους θα πρέπει να είναι περίπου 77 δολάρια ανά ιδιοκτήτη iPhone, αυξανόμενο κατά 10 δολάρια ανά άτομο μέχρι το 2020. Επί του παρόντος, μένει κατά μέσο όρο 63 δολάρια ανά άτομο, ανά έτος.

Ο Sensor Tower πιστεύει ότι η πλειοψηφία των πωλήσεων θα προέρχεται από παιχνίδια και όχι εφαρμογές, παρόλο που η ψυχαγωγία και η μουσική θα συμβάλλουν επίσης στην αύξηση των εσόδων. Πιστεύει ότι η Netflix και η αμερικανική υπηρεσία HBO Now θα ωθήσουν δραστικά την αύξηση της δημοτικότητας των πληρωμένων εφαρμογών, παρόλο που η εταιρεία πιστεύει ότι η ψυχαγωγία θα ξεπεράσει τη μουσική ως τη δεύτερη πιο δημοφιλή κατηγορία εφαρμογών αργότερα φέτος.

Η εταιρεία χρησιμοποίησε τα δεδομένα που κατέχει στα έσοδα του App Store από την 1η Ιανουαρίου 2012 έως τις 31 Δεκεμβρίου για να υπολογίσει πόσα πιστεύει ότι οι άνθρωποι θα δαπανήσουν για τις εφαρμογές στο μέλλον. Ορισμένες από τις προβλεπόμενες προβλέψεις λαμβάνουν επίσης υπόψη τον αριθμό των ενεργών iPhones που κυκλοφορούν και τον τρόπο με τον οποίο αυτό θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια.

Πρόσθεσε ότι τα αριθμητικά στοιχεία αντιπροσωπεύουν το καταναλωτικό κόστος πριν από την αμοιβή της πλατφόρμας της Apple κατά 30% και δεν περιλαμβάνουν φόρους ή έσοδα από συνδρομές ή εφαρμογές και υπηρεσίες πρώτου μέρους, όπως η Apple Music.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166