Πιλότοι αεροπλάνου πιάστηκαν στα χέρια εν ώρα πτήσης

Πιλότοι αεροπλάνου πιάστηκαν στα χέρια εν ώρα πτήσης

Πιλότοι αεροπλάνου πιάστηκαν στα χέρια εν ώρα πτήσης.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργη αυτή η υπόθεση, είναι αληθινή. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αεροπλάνο της Πολιτικής Αεροπορίας το οποίο ταξίδευε από Λονδίνο προς Βομβάη και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι δύο πιλότοι μάλωσαν με αποτέλεσμα να ανταλλάξουν σφαλιάρες.

Η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της Ινδίας (DGCA) ανέστειλε σήμερα την άδεια πτήσης ενός ανώτερου πιλότου της Jet Airways, ο οποίος φέρεται να χτύπησε μια γυναίκα συνάδελφό του, της αεροπορικής γραμμής Λονδίνο-Βομβάη την 1η Ιανουαρίου.

Εκτός από την σωματική επίθεση του κυβερνήτη προς τη γυναίκα, ο πιλότος μάλιστα σηκώθηκε και έφυγε από το θάλαμο του πιλοτηρίου δύο φορές κατά την ώρα της πτήσης, εξαιτίας του τσακωμού, πράγμα που παραβιάζει τους κανόνες ασφαλείας.

Το πλήρωμα του αεροπλάνου τελικά έπεισε τον πιλότο να επιστρέψει στο θάλαμο διακυβέρνησης, ούτως ώστε να μην τεθεί η πτήση σε κίνδυνο, και κατ’ επέκταση να μην διαταραχθεί η ηρεμία των επιβατών.

Tο μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο πιλότοι πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν στη θέση τους ξανά, και δύσκολα κάποια εταιρεία της Πολιτικής Αεροπορίας θα τους αναθέσει την κυβέρνηση οποιοδήποτε αεροσκάφους, γιατί πολύ απλά αμαυρώνεται η φήμη της.

Βέβαια το περιστατικό έκανε το γύρο του διαδικτύου σε χρόνο ντε-τε από τη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια, προφανώς γιατί είμαι ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο και πολύ δύσκολα μπορεί να τον συναντήσει κάποιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας