Rivian R1T και R1S: το Launch Edition έχει εξαντληθεί

Rivian R1T και R1S: το Launch Edition έχει εξαντληθεί

Καλά νέα για την Rivian. Ο Αμερικανός κατασκευαστής αυτοκινήτων έχει γνωστοποιήσει ότι οι ειδικές εκδόσεις Launch Edition του ηλεκτρικού pickup R1T και του ηλεκτρικού SUV R1S έχουν εξαντληθεί και πρόκειται αντικειμενικά για ένα σημαντικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι αυτά τα οχήματα προορίζονται για ένα ειδικό κοινό και όχι για ολόκληρο τον κόσμο.

Στην πραγματικότητα, πριν από λίγες μέρες η Rivian είχε παράσχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της και στη συνέχεια άνοιξε την πλατφόρμα που επιτρέπει την διαμόρφωση του οχήματος που έχει επιλέξει ο πελάτης, αλλά όχι σε όλους. Μόνο όσοι είχαν ήδη προπαραγγείλει και έκαναν κατάθεση 1.000 δολαρίων, κάτι που ομολογουμένως σημαίνει ότι ενδεχομένως αυτοί οι πελάτες είναι απίθανο να ακυρώσουν την παραγγελία τους.

Δεν είναι σαφές, ωστόσο, πόσα pickup και SUV Launch Edition είχε σχεδιάσει να παράγει η Rivian. Οι τιμές για αυτήν την έκδοση ξεκινούν από 75.000 δολάρια για το pickup και 77.500 δολάρια για το SUV. Όλοι όσοι κατάφεραν να παραγγείλουν το pickup με μπαταρία, δηλαδή με ηλεκτροκίνηση, θα το παραλάβουν από τον Ιούνιο του 2021, ενώ το SUV από τον Αύγουστο του 2021. Η έκδοση Launch διαφέρει, γιατί φέρει έναν αποκλειστικό εξοπλισμό και ορισμένα συγκεκριμένα αισθητικά στοιχεία. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης, από την άλλη πλευρά, χαρακτηρίζεται από την παρουσία 4 ηλεκτρικών κινητήρων, ένας ανά τροχό.

Σύμφωνα με την Rivian, η αυτονομία αυτών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων υπερβαίνει τα 480 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση. Επιπλέον, από σήμερα 23 Νοεμβρίου, το configuration θα ανοίξει στο κοινό. Και τέλος, στην Ευρώπη, το ηλεκτρικό SUV θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 2022.

Βέβαια για να μη λέμε ότι μας κατέβει. Αν και τα συγκεκριμένα οχήματα είναι αναμφίβολα ποιοτικά και με εξαιρετικές επιδόσεις για τη δουλειά που προορίζονται να κάνουν, εν τούτοις είναι εξαιρετικά ακριβά και προφανώς απευθύνονται μόνο σε άτομα με τεράστια οικονομική επιφάνεια, διότι ένας απλός μεροκαματιάρης δύσκολα διαθέτει τόσα πολλά χρήματα για να τα αποκτήσει. Ενώ με τα ίδια λεφτά μπορείς κάλλιστα να παραγγείλεις ένα καινούργιο σπορ αυτοκίνητο, όπως για παράδειγμα Porsche, και παράλληλα θα πουλήσεις και μόστρα στα φιλαράκια σου για το νέο σου απόκτημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας