ΑρχικήΕφαρμογέςScanbot - PDF Document Scanner (Android εφαρμογή)

Scanbot – PDF Document Scanner (Android εφαρμογή)

Πολλές φορές έχετε αποφασίσει ότι θα αντιγράψετε τις σημειώσεις των φίλων σας ή των συμφοιτητών σας για κάποια μαθήματα που έχετε χάσει αλλά τελικά καταλήγετε να τις βγάζετε φωτογραφίες και να χάνονται στο άλμπουμ με τις άλλες φωτογραφίες ή δεν βγαίνουν καλά και τις ξαναβγάζετε μέχρι να πετύχετε την σωστή λήψη.

Η εφαρμογή που θα σας λύσει κυριολεκτικά τα χέρια είναι το Scanbot – PDF Document Scanner.

Το interface του είναι απλό, λιτό και απέριττο. Επιδιώκει να είναι πρακτικό και για αυτό υπάρχει μια καθαρή, απλή αισθητική που διατρέχει κάθε οθόνη, βοηθώντας σας να συλλάβετε και να οργανώσετε τα έγγραφά σας με ευκολία. Η προτεραιότητα της εφαρμογής είναι η ταχύτητα. Για να καταφέρει να το πραγματοποιήσει το Scanbot παρέχει έναν αυτόματο ανιχνευτή ακμών που κάνει τα πάντα για εσάς. Ο ανιχνευτής ακμών αναγνωρίζει έγγραφα και φωτογραφίες, QR codes και Barcodes, επικεντρώνεται σε αυτά και αποκόπτει ότι υπάρχει πέρα από αυτά έτσι το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν να σκανάρατε από το Scanjet του σπιτιού σας.

Πριν μεταβείτε σε επόμενη λήψη, σας δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας αυτής που μόλις βγάλατε ώστε μετά να γίνει η αποθήκευση σε PDF. Μετά το σκανάρισμα παραπάνω από δύο εγγράφων το Scanbot σας δίνει την δυνατότητα να τα προσθέσετε όλα μαζί σε ένα αρχείο PDF ή το καθένα ξεχωριστά. Αυτό εξυπηρετεί πολύ σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε πακέτα σημειώσεων για να μην χρειάζεται να το κάνετε από κάποιον υπολογιστή και να χάνετε χρόνο.

Η εφαρμογή για να κάνει ακόμα πιο εύκολη την ζωή σας σας δίνει την δυνατότητα να ανεβάσετε τα αρχεία που φτιάχνετε στο Cloud Service της επιλογής σας, λόγου χάρη σε Dropbox, Google Drive, Box, iCloud κλπ, αλλά και να τα κάνετε Share μέσω Bluetooth. Υπάρχει πάντα και το Pro Pack με μερικές έξτρα επιλογές όπως αναγνώριση κειμένου και η επεξεργασία αυτού όπως και διαφορετικά background θέματα για το android. Για το iOS υπάρχει το TouchID για θέματα ασφάλειας.

Να τονίσουμε πως το Scanbot δεν έχει ως τελικά αρχεία φωτογραφίες, αλλά PDF ακόμα και για ένα σκανάρισμα, όποτε τα αρχεία δεν θα βρίσκονται στο album σας, αλλά στο Directory φάκελο της εφαρμογής.

Τέλος να πούμε ότι παρότι το Scanbot έχει φτιαχτεί για να σας λύσει τα χέρια περιορίζετε και το ίδιο όμως από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού σας και συγκεκριμένα από την ποιότητα της φωτογραφική σας κάμερα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166