ΑρχικήΥπολογιστέςSeagate BarraCuda Pro 12TB - 12 ολόκληρα terabyte αποθήκευσης

Seagate BarraCuda Pro 12TB – 12 ολόκληρα terabyte αποθήκευσης

Seagate BarraCuda Pro 12TB – 12 ολόκληρα terabyte αποθήκευσης.

Η Seagate έχει αποκαλύψει μια νέα μονάδα σκληρού δίσκου που μπορεί να χωρέσει το τεράστιο μέγεθος των 12TB, οπότε αν ψάχνετε για μια τεράστια επιλογή αποθήκευσης, αυτό πιθανώς είναι το αντικείμενο που θα σας καλύψει.

Το BarraCuda Pro είναι σχεδιασμένο για επαγγελματικά δημιουργικά που μπορεί να θέλουν να αποθηκεύουν περιεχόμενο με τεράστια μεγέθη όπως τα βίντεο 4K και ένα μεγάλο πλήθος αρχείων φωτογραφιών RAW.

Η Seagate προσπαθεί επίσης να πουλήσει τον τελευταίο της μεγάλο σκληρό δίσκο της , οδηγώντας στη δημοτικότητα της διαφημιστικές εκστρατείας για AR, VR προωθώντας την ως λύση αποθήκευσης για αυτούς τους τύπους περιεχομένου πολυμέσων.

Η μονάδα σκληρού δίσκου έχει ταχύτητα περιστροφής 7.200 σ.α.λ. και διαθέτει μέγεθος προσωρινής μνήμης 256MB για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Η Seagate ανακοίνωσε επίσης τους νέους σκληρούς δίσκους IronWolf 12TB, η οποία, μαζί με το BarraCuda, αποτελεί μέρος της σειράς για αποθήκευση υψηλής χωρητικότητας. Το IronWolf επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να έχουν πρόσβαση στη μονάδα δίσκου – με την κοινή χρήση αρχείων και την απομακρυσμένη πρόσβαση στα σημεία πώλησης.

Για τον μέσο χρήστη τα 12 Terabyte πιθανότατα να μοιάζει κάτι σαν εξωπραγματικό. Τα μεγαλύτερα αρχεία που απαιτούν αρκετή επεξεργαστική ισχύ, όπως είναι τα αρχεία RAW από το DSLR θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. οπότε δεν απευθύνονται πραγματικά στους καθημερινούς χρήστες που μπορεί απλώς να θέλουν να αποθηκεύουν βασικές εικόνες ή αρχεία PDF. Η Seagate Barracuda 12TB Pro υπολογίζεται ότι θα κοστίσει περίπου 530 δολάρια και έρχεται με μια 5-ετή εγγύηση.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166