ΑρχικήΟχήματαShinola Runwell: Κάνει αυτό που λέει

Shinola Runwell: Κάνει αυτό που λέει

Πρόκειται για ένα υπέροχο μοντέλο της Shinola, εμπνευσμένο από τα γαλλικού στυλ ποδήλατα Porteur, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τους μεταφορείς εφημερίδας στο Παρίσι. Το νέο Runwell είναι ένα κλασικό δείγμα αστικού στυλ και πρακτικότητας.

Σχολαστικά σχεδιασμένο σε όλους τους τομείς: Οι μηχανικοί του Runwell θέλησαν και δημιούργησαν ένα ποδήλατο που μπορεί να προσφέρει άνετες μεταφορές στους δρόμους της πόλης.

Το υψηλής ποιότητας Shimano Alfine σύστημα 11 ταχυτήτων κλειστού τύπου, παρέχει ουσιαστικά δωρεάν συντήρηση, λόγω της μοναδικής του σχεδίασης, καθώς του επιτρέπει να προφυλάσσεται επαρκώς από την έκθεση στα καιρικά φαινόμενα όπως τη βροχή, το χιόνι κ.ά. Έτσι, οι επισκέψεις στο service είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Το φρενάρισμα είναι τέλειο σε όλες τις καιρικές συνθήκες χάρη στα εντελώς αθόρυβα σε λειτουργία εμπρός και πίσω δισκόφρενα. Εντύπωση προκαλούν και οι κρυφές διαδρομές για τα καλώδια εντός του σκελετού, γεγονός που δεν βοηθά μόνο σε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, αλλά και στην προφύλαξη των ίδιων των καλωδίων. Παράλληλα, η πρακτική σχάρα και τα φτερά δένουν αρμονικά με τον όμορφο σκελετό.

Όλα τα παραπάνω μαζί με την άριστη οδική συμπεριφορά και το χαμηλό κόστος συντήρησης δημιουργούν ένα πραγματικά εργονομικό όχημα για άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Τώρα όσον αφορά την τιμή του, εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα αφού πωλείται στο εμπόριο στα 2.950 δολάρια, ένα πραγματικά υψηλό ποσό που με τα ίδια χρήματα μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα σε προστατεύει από το κρύο, τη βροχή και το χιόνι, όπου σε αντίθεση με το ποδήλατο, είσαι συνέχεια εκτεθειμένος σε διάφορες κακές καιρικές συνθήκες.

Βιδώστε με στυλ

Ένα από τα τελευταία αξεσουάρ της Shinola είναι το γαλλικό κλειδί για παξιμάδια 15 χιλιοστών, με τη χρηστική εγκοπή για το άνοιγμα των μπουκαλιών. Από τη μία πλευρά το χάλκινο κλειδί με το επιχρυσωμένο φινίρισμα είναι ανοικτού τύπου, ενώ από την άλλη είναι κλειστού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την οικογενειακή επιχείρηση ποδηλάτων Park Tool στο St. Paul της Minnesota το 1963.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166