Shinola Runwell: Κάνει αυτό που λέει

Shinola Runwell: Κάνει αυτό που λέει

Πρόκειται για ένα υπέροχο μοντέλο της Shinola, εμπνευσμένο από τα γαλλικού στυλ ποδήλατα Porteur, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά από τους μεταφορείς εφημερίδας στο Παρίσι. Το νέο Runwell είναι ένα κλασικό δείγμα αστικού στυλ και πρακτικότητας.

Σχολαστικά σχεδιασμένο σε όλους τους τομείς: Οι μηχανικοί του Runwell θέλησαν και δημιούργησαν ένα ποδήλατο που μπορεί να προσφέρει άνετες μεταφορές στους δρόμους της πόλης.

Το υψηλής ποιότητας Shimano Alfine σύστημα 11 ταχυτήτων κλειστού τύπου, παρέχει ουσιαστικά δωρεάν συντήρηση, λόγω της μοναδικής του σχεδίασης, καθώς του επιτρέπει να προφυλάσσεται επαρκώς από την έκθεση στα καιρικά φαινόμενα όπως τη βροχή, το χιόνι κ.ά. Έτσι, οι επισκέψεις στο service είναι σχεδόν ανύπαρκτες.

Το φρενάρισμα είναι τέλειο σε όλες τις καιρικές συνθήκες χάρη στα εντελώς αθόρυβα σε λειτουργία εμπρός και πίσω δισκόφρενα. Εντύπωση προκαλούν και οι κρυφές διαδρομές για τα καλώδια εντός του σκελετού, γεγονός που δεν βοηθά μόνο σε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα, αλλά και στην προφύλαξη των ίδιων των καλωδίων. Παράλληλα, η πρακτική σχάρα και τα φτερά δένουν αρμονικά με τον όμορφο σκελετό.

Όλα τα παραπάνω μαζί με την άριστη οδική συμπεριφορά και το χαμηλό κόστος συντήρησης δημιουργούν ένα πραγματικά εργονομικό όχημα για άνετες μετακινήσεις μέσα στην πόλη.

Τώρα όσον αφορά την τιμή του, εδώ τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα αφού πωλείται στο εμπόριο στα 2.950 δολάρια, ένα πραγματικά υψηλό ποσό που με τα ίδια χρήματα μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που θα σε προστατεύει από το κρύο, τη βροχή και το χιόνι, όπου σε αντίθεση με το ποδήλατο, είσαι συνέχεια εκτεθειμένος σε διάφορες κακές καιρικές συνθήκες.

Βιδώστε με στυλ

Ένα από τα τελευταία αξεσουάρ της Shinola είναι το γαλλικό κλειδί για παξιμάδια 15 χιλιοστών, με τη χρηστική εγκοπή για το άνοιγμα των μπουκαλιών. Από τη μία πλευρά το χάλκινο κλειδί με το επιχρυσωμένο φινίρισμα είναι ανοικτού τύπου, ενώ από την άλλη είναι κλειστού. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα εργαλείο το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από την οικογενειακή επιχείρηση ποδηλάτων Park Tool στο St. Paul της Minnesota το 1963.

Προηγούμενο άρθροΑπό τη Σουηδιά με αγάπη
Επόμενο άρθροMAD Symposium: A Cooking Community of chefs
Avatar
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας